De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige confetti shooter 28cm licht blauw

Confetti kanonnen van MagicFX tegen de scherpste prijs van Nederland! Vandaag uw confetti shooters besteld, morgen in huis!

MagicFX levert wereldwijd de meest professionele special effects. Dat is ook de reden dat wij hebben gekozen om de confetti kanonnen van MagicFX aan te bieden. Confetti shooters worden gebruikt op grote evenementen, festivals, bruiloften, bedrijfsopeningen, etc. Confetti kanonnen zorgen ervoor dat het hoogtepunt van de avond ook daadwerkelijk als hoogtepunt ervaren wordt. Deze 28cm confetti shooters zijn de kleinste maat die er verkrijgbaar is. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze veelal gebruikt worden tijdens kleinere feestjes (ong tot 200/250 gasten). De confetti shooters verzorgen het WOW-effect, dat is waar uw gasten na afloop van uw event nog lang over na zullen praten.

MagicFX confetti kanon goedkoop bestellen


Zoals gezegd heeft u met onze MagicFX confetti shooters een garantie voor kwalitatief hoogstaande confetti kanonnen. Het confetti kanon is al vanaf 1 stuk te verkrijgen. Wij maken gebruik van kwantiteitskortingen; hoe meer u bestelt, des te goedkoper u in kan kopen. Bent u geïnteresseerd in het aankopen van meer dan 60 28cm confetti shooters? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor een prijs op maat
confetti shooter MagicFX lichtblauw Handheld cconfetti shooters kopen
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."