De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige streamer shooter 50cm zwart

Handheld streamers voor de allerlaagste prijs van Nederland! Nauwkeurig in elkaar gezette streamer shooters van MagicFX.

Sinds de enorm groeiende populariteit van feestelijke festival artikelen in de horecagelegenheden is de confetti niet meer aan te slepen, waar het vroeger voldoende was om uw gasten te entertainen met goede muziek en een lekker drankje is daar tegenwoordig veel meer bij komen kijken. Behalve de confetti shooters en de foamsticks is de stijgende populariteit van de streamers niet uit gebleven. Deze streamers zijn vooral gebruikt op grote oppervlaktes en geeft het mooiste effect wanneer er genoeg ruimte is, bijvoorbeeld een outdoor festival dus.

De streamer shooters koop je voor de allerlaagste prijs van Nederland!

De Horeca Bazaar geeft altijd 100% garantie op de allerlaagste prijs van Nederland, dat maakt het uiteraard vanzelfsprekend dat ook de streamers canons verkrijgbaar zijn voor de laagste prijs. De laagste prijs van De Horeca Bazaar is voornamelijk te danken aan onze bulkinkoop, die we overigens ook nog een rechtstreeks bij de fabrikant doen, hierdoor blijft de tussenhandelaar weg en zorgen we voor een kort distributiekanaal waardoor de prijzen laag blijven.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
7.15