De Horeca Bazaar

MagicFX losse streamers - zilver

Zilveren MagicFX streamers; ideale sfeerproducten voor ieder event! Deze losse streamers zijn onmisbaar op uw festival i.c.m. onze swirl fan!

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

MagicFX is specialist op het gebied van sfeerproducten en belevingseffecten. MagicFX is in deze producten en effecten wereldwijd marktleider. Tegenwoordig zorgen event organisatoren en horeca ondernemers er met danseressen, licht en lasershows, prachtige decors, ijsfonteinen, ballonnen, led foam sticks en andere led gadgets voor dat het publiek zich geen seconde hoeft te vervelen. De producten en special effects van MagicFX sluiten hier perfect op aan. Van CO2 guns tot streamer kanonnen en van vlammeneffecten tot confetti shooters; dit is slechts een kleine greep uit de adembenemende effecten die MagicFx te bieden heeft. Deze sfeereffecten zorgen ervoor dat er fotos en videos van uw event of horecagelegenheid op social media verschijnen, dat gasten napraten over uw event en dat uw vaste klanten "fan" worden van uw bedrijf!

Goedkope zilveren MagicFX streamers voor elke feestelijke gelegenheid!

Meer en meer worden streamers gebruikt naast het gebruik van confetti. Waar confetti voorheen altijd de grote broer van de streamers was, zijn ze steeds meer gelijkwaardig aan het worden. De populariteit van de streamers is duidelijk over komen waaien vanuit het buitenland waar de streamers erg veel gebruikt worden bij grote sportevents, popconcerten en immense festivals. Het assortiment streamers van MagicFX is ook hard aan het uitbreiden waardoor de streamers breder ingezet kunnen worden zoals in de horeca, op bruiloften, tijdens modeshows of tijden privé- of kinderfeestjes. Deze zilveren streamers worden vaak ingezet tijdens indoor events waardoor de metallic glans nog meer naar voren komt. Geef uw event letterlijk en figuurlijk glans met deze feestelijke zilveren streamers!

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle
Zilvere streamer losse streamers confett
Zilvere streamer losse streamers confett

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 6.11
1 10 9.1 2908
10 10