De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX losse streamers - rood

Streamers; feestartikelen voor het ultieme feestgevoel! Deze confetti slierten zijn reuze populair onder de festivals!

Meer en meer is het uitgaanspubliek gewend geraakt om non-stop geprikkeld te worden. Danseressen, oogverblindende decors, led decoratie, laser shows, vuurwerk shows, led foam sticks, ballonnen en een heleboel andere feestartikelen moeten ervoor zorgen dat mensen zich blijven vermaken. De producten en special effects van MagicFX zijn onmisbaar wanneer het aankomt op entertainment en beleving. De CO2-kanonnen, CO2-jets, confetti-geweer, vlameffecten en streamer effecten zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse party scene! Deze special effects zorgen voor het wow-effect onder uw gasten, zorgt ervoor dat mensen lang na blijven praten over uw event en zelfs "fan" worden van uw horecagelegenheid of festival. Zorg ervoor dat uw gasten niet tekort komen op het gebied van beleving en maak gebruik van de belevingsproducten van MagicFX!

Streamers als opvallende en sfeervolle feestartikelen

Waar voorheen altijd en overal confetti door de lucht dwarrelden, zien we nu ook steeds vaker streamers boven ons hoofd vliegen in de horeca, tijdens grote events of tijdens bruiloften. De lange streamers winnen erg snel aan populariteit. De lange slierten zorgen voor en nog groter effect onder uw gasten dan de confetti. Deze losse streamers zijn te gebruiken in combinatie met andere producten van ons MagicFX assortiment om ze op een leuke en verassende manier het publiek in te schieten. Deze rode streamers worden erg veel gebruikt tijdens sfeeracties van voetbalwedstrijden of bij events met als thema "rood".

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
3.03