De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX losse streamers - paars

Streamers; ideale horeca gadgets en festival producten voor een feestelijke sfeer! Combineer het met lege streamers, geef het een draai, en bam; Feest!

Belevingsproducten, sfeerproducten en sfeereffecten worden steeds belangrijker binnen het huidige uitgaansleven. Danseressen, licht-, geluid-, laser- en vuurwerkshows, prachtige decorstukken, led foamsticks, ijsfonteinen en vrachten vol andere feestartikelen moeten ervoor zorgen dat de gasten zich geen seconde vervelen. Om dit te bewerkstelligen zijn de producten en effecten van MagicFX onmisbaar! CO2-guns, confetti geweren, vlameffecten en streamer cannons zijn slechts een kleine greep uit het innovatieve en kwalitatieve assortiment van MagicFX. De producten en effecten van MagicFX worden over de gehele wereld gebruikt in de horeca, op evenementen en festivals. Wij zijn dan ook zeer trots om te kunnen zeggen dat wij officieel zakenpartner zijn van MagicFX.

Paarse streamers als ultieme sfeerproduct!

Streamers worden meer en meer populair onder horeca eigenaren, eventorganisatoren, bruiloften, modeshows, etc. Waar voorheen vooral confetti gebruikt werd zijn het nu ook de streamers die we steeds vaker boven ons hoofd zien dwarrelen. De lange slierten geven een nog grootser effect dan confetti. De paarse streamers worden vooral erg vaak gebruikt tijdens festivals, popconcerten en sfeeracties bij voetbalwedstrijden. Wanneer de streamers de menigte ingeschoten worden, dat is het moment dat gasten hun mobiel pakken en foto's en filmpjes maken om deze vervolgens te uploaden op hun social media netwerk. Het verzorgen van adembenemende effecten is in deze gevallen indirecte reclame voor uw event! De paarse streamers kopen tegen de laagste prijs van Nederland doet u bij De Horeca Bazaar!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
3.03