De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Magic FX Losse confetti zwart - 1kg

Confetti is het meest gebruikte sfeerproduct op evenementen! Met deze losse confetti van een kilo vul je lege confetti shooters voor een topavond!

MagicFX bezorgd wereldwijd unieke belevenissen op evenementen, in de horeca, op festivals, etc. MagicFx is de speler op het gebied van speciale effecten, het creëren van het WOW-effect, creëren van een beleving. Wij zijn dan ook trots partner van MagicFX. MagicFX heeft grote bekendheid verworven vanwege zijn CO2 effecten en zijn opvallende vuureffecten, echter zijn ze groot geworden door hun confetti en opvallende confetti shooters. Deze professionele zwarte (elektrische) confetti kanonnen zijn niet meer weg te denken uit de party scene! De Horeca Bazaar biedt MagicFX confetti en confetti gadgets tegen de scherpste prijs van Nederland!

Wees uniek met onze zwarte MagicFX confetti

Al in de 19de eeuw werd confetti gebruikt om feestelijke gebeurtenissen te vieren. Tegenwoordig gebeurt dat nog steeds, echter is de losse confetti meer en meer te zien in combinatie met confetti gadgets of als confetti shooter. Losse confetti is in alle kleuren te verkrijgen, staat uw gewenste kleur niet op onze webshop? Vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden. Met deze zwarte confetti creëert u zeer unieke beleving. Waar veel evenementen en festivals kiezen voor lichte en vrolijke kleuren kan zwarte confetti juist des te opvallender zijn. Denk aan zwarte confetti als Halloween gadget, in spookhuizen, tijdens rock concerten, etc.

Deze zwarte confetti is al verkrijgbaar vanaf 1 kg, uiteraard tegen de laagste prijs van Nederland!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
13.13