De Horeca Bazaar

Magic FX Losse confetti Wit&zilver - 1kg

Prachtige chique confetti voor uw evenement. Koop deze confetti vuur uw Swirl of lege confetti shooter!

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

De Horeca Bazaar is trots partner van MagicFX. MagicFX staat wereldwijd bekend vanwege zijn belevingseffecten voor horeca, evenementen en festivals. De producten en effecten van MagicFX zorgen ervoor dat uw gasten napraten over uw festival, dat ze het WOW-effect ervaren en een binding geven met uw evenement. Het volledige assortiment van de MagicFX producten is tegen de scherpste prijs van Nederland verkrijgbaar bij De Horeca Bazaar. Kijk eens naar de mogelijkheden om confetti in andere hoedanigheden toe te passen; zoals met de confetti shooter, het elktrisch confetti kanon, confetti blazers en zelfs ware confetti guns!

Zilver met witte MagicFX confetti; absolute party must have

Confetti wordt al sinds jaar en dag gebruikt om feestelijke gebeurtenissen te vieren. Oa door ontwikkelingen van MagicFX is het scala aan mogelijkheden om confetti toe te passen enorm toegenomen. Het gebruik van confetti is erg makkelijk aan te passen aan de aard van uw event. Zo is confetti goed toe te passen op intieme events als bruiloften, prive feesten, winkel openingen, etc. Echter zijn er ook tal van mogelijkheden om grootschalige evenementen en festivals op te vrolijken met confetti effecten.

Deze wit en zilver gemengde confetti geeft een extra chique dimensie aan uw evenement. Deze MagicFX confetti is al per kg te koop, uiteraard tegen de laagste prijs van Nederland.

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle
Wit&silver
Wit&silver

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 18.51
1 10 9.1 2908
10 10