De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige confetti shooter 80cm metallic goud

MagicFX Confetti popper goud; feestelijke party gadget voor iedere gelegenheid! Gemaakt door de professionals van MagicFX, confetti shooter!

Sfeereffecten en belevingsproducten zijn bepalend geworden voor het succes van een horecagelegenheid, festival of evenement. Danseressen, enorme decors, licht-, laser- en vuurwerkshows, perfecte decoraties, massa's led foam sticks, grote (led) ballonnen en nog veel meer feestproducten en party gadgets moeten ervoor zorgen dat het uitgaanspubliek zich geen seconde verveelt. Om een optimale beleving te creëren zijn de special effects en sfeerproducten van MagicFX onmisbaar. CO2 jets, streamer shooters, rookvloeistof, vuureffecten, confetti cannons, etc; dit is slechts een kleine greep uit de inventieve producten en effecten van MagicFX. Wereldwijd zijn horecaeigenaren en festivalorganisatoren bekend met MagicFX. Wij zijn dan ook zeer trots om te kunnen zeggen dat wij officieel zakenpartner zijn van MagicFX!

Goedkope MagicFX confetti cannons goud!

Confetti is hot! Waar confetti is, daar is het feest. Al decennia lang wordt confetti gebruikt om feestelijke gebeurtenissen op te vrolijken. Dat is tegenwoordig niet anders. Wat wel anders is, is de manier waarop confetti gebruikt wordt. Door de snelle en inventieve ontwikkelingen van MagicFX volgen de nieuwe confetti gadgets zich in razend tempo op. Zo is de losse confetti op veel events vervangen door de confetti cannons of zelfs de electric confetti cannons. De nieuwste gadget op het gebied van confetti is de ware confetti gun. Waar confetti voorheen vooral gebruikt werd op festivals, evenementen, popconcerten en andere grote events. Zien we steeds meer confettigebruik tijdens kleinere en intiemere events zoals bruiloften, modeshows, winkelopeningen, etc. Het gebruik van confetti in de horeca is de afgelopen jaren werkelijk geëxplodeerd. Vooral feest cafés maken veel gebruik van de handheld confetti shooters. Deze 80cm confetti shooter is vooral erg geschikt voor grotere events vanwege zijn enorme reikwijdte. De metallic gouden confetti zorgt voor een zeer feestelijk en bijzonder effect.

9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"