De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige confetti shooter 80cm lichtgroen

MagicFX confetti shooter als horeca gadget en als festival gadget; de ideale party gadget! Confetti shooters voor de laagste prijs!

Confetti kanonnen MagicFX lichtgroen confetti schieter online kopen magicFX
MagicFX is DE leverancier op het gebied van speciale effecten. Of het nu gaat om CO2 effecten, vuur effecten, confetti effecten, etc; alles wordt bedacht en ontwikkeld door MagicFX. Wij zijn daarom ook trots om te kunnen zeggen dat wij officieel partner zijn van dezze marktleider op het gebied van specialFX. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de nieuwste ontwikkelen op het gebied van specialFX terecht zal komen op De Horeca Bazaar, zodat ook u altijd up to date blijft op het gebied van de nieuwste belevingsproducten. Wij combineren de kwaliteit en professionaliteit van MagicFX met de gegarandeerd laagste prijs van Nederland van De Horeca Bazaar!

MagicFX confetti shooters; de ultieme party gadgets


Waar het feest is, daar is er confetti! Confetti wordt al erg lang gebruikt om feestelijke gebeurtenissen extra kracht bij te zetten. Zo wordt confetti vaak ingezet bij evenementen, in de horeca, op bruiloften, tijdens feestelijke openingen, tijdens bedrijfsfeestjes, op festivals, etc. Confetti zorgt voor het WOW-effect onder uw gasten. Tegenwoordig wordt de confetti steeds meer gebruikt in de vorm van confetti shooters of zelfs de elektrische confetti shooters. Deze 80cm handmatige shooter is vooral geschikt voor grotere horecagelegenheden, discotheken, evenementen, festivals en popconcerten.

Uw confetti kanon kopen kan al vanaf 1 confetti kanon; bent uw echter geïnteresseerd in het afnemen van een grote hoeveelheid confetti kanonnen? Bekijk dan onze kwantiteitskortingen voor uw optimale prijs!
1 10 1594
9.1
1594 Beoordelingen
"Super!
Ik kwam per toeval op jullie site terecht en was meteen verkocht. Alles is erg overzichtelijk en een dag later waren alle producten geleverd. Wij hebben een top feest ge..."
Ook iets voor jou?