De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX handmatige confetti shooter 80cm lichtgroen

MagicFX confetti shooter als horeca gadget en als festival gadget; de ideale party gadget! Confetti shooters voor de laagste prijs!

MagicFX is DE leverancier op het gebied van speciale effecten. Of het nu gaat om CO2 effecten, vuur effecten, confetti effecten, etc; alles wordt bedacht en ontwikkeld door MagicFX. Wij zijn daarom ook trots om te kunnen zeggen dat wij officieel partner zijn van dezze marktleider op het gebied van specialFX. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de nieuwste ontwikkelen op het gebied van specialFX terecht zal komen op De Horeca Bazaar, zodat ook u altijd up to date blijft op het gebied van de nieuwste belevingsproducten. Wij combineren de kwaliteit en professionaliteit van MagicFX met de gegarandeerd laagste prijs van Nederland van De Horeca Bazaar!

MagicFX confetti shooters; de ultieme party gadgets

Waar het feest is, daar is er confetti! Confetti wordt al erg lang gebruikt om feestelijke gebeurtenissen extra kracht bij te zetten. Zo wordt confetti vaak ingezet bij evenementen, in de horeca, op bruiloften, tijdens feestelijke openingen, tijdens bedrijfsfeestjes, op festivals, etc. Confetti zorgt voor het WOW-effect onder uw gasten. Tegenwoordig wordt de confetti steeds meer gebruikt in de vorm van confetti shooters of zelfs de elektrische confetti shooters. Deze 80cm handmatige shooter is vooral geschikt voor grotere horecagelegenheden, discotheken, evenementen, festivals en popconcerten.

Uw confetti kanon kopen kan al vanaf 1 confetti kanon; bent uw echter geïnteresseerd in het afnemen van een grote hoeveelheid confetti kanonnen? Bekijk dan onze kwantiteitskortingen voor uw optimale prijs!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2832
9.1
2832 Beoordelingen
"Snelle levering, klantvriendelijk en goede kwaliteit
De bestelling werd super snel geleverd, de prijs en kwaliteit van de spullen zijn ook super goed en bij vragen word je heel..."
7.93