De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige confetti shooter 80cm fluo geel

Confetti kanonnen waar je u tegen zegt! Deze confetti shooters zijn een absolute musthave voor uw event!

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

De beleving van een feest komt steeds centraler te staan binnen de grote partijen, een kleine platenspeler en een boxje redden het simpelweg tegenwoordig niet meer. Om echt een feest te bouwen wordt meestal gedacht dat daarvoor bakken met geld nodig is. Maar dat klopt niet! Want voor een lage prijs, steker nog, de laagste prijs, verkopen wij echte sfeermakers! Een voorbeeld daarvan zijn de LED foam sticks en de supergave Sound activated led armbanden.
Het gaat tegenwoordig simpel weg om 3 dingen, licht, geluid en sfeer. En wat nou als je dat prachtig kan combineren met onze prachtige confetti shooters!

Confetti shooters voor de massa!

Dat is toch geweldig, ziet u het al voor u, een lucht gevuld met fluorerende confetti. Deze geeft indien in aanraking met een blacklicht een prachtig licht! Zo ziet u het publiek om, zich heen kijkend. Een indrukwekkend effect, picture perfect! En daarmee zorg je er dus voor dat u het evenement niet allen populair en actueel maakt omdat u mee gaat met de concurrentie, maar ook dat de gasten het geweldig naar hun zin hebben, eindig het feest niet met een sisser, maar met een flink knal confetti!

Betaal niet teveel voor uw confetti shooters!

Omdat wij grootschalig inkopen doen rechtstreek vanuit de fabriek haalt de Horeca Bazaar daarmee een schakel weg uit het inkoopproces. Hierdoor zorgt De Horeca Bazaar ervoor dat u flink wat geld kunt besparen op uw inkoop, en voor 18:00 besteld betekend de volgende werkdag in huis!

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle
magicFX handmatige confetti shooter 80cm
magicFX handmatige confetti shooter 80cm

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 11.27
1 10 9.1 2908
10 10