De Horeca Bazaar

MagicFX handmatige confetti shooter 28cm wit&zilver

Confetti kanonnen van MagicFX zijn onmisbaar onder uw feestartikelen! Tover elk feest om tot een party met deze confetti kanonnen!

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

MagicFX is een van de grootste leverancier op het gebied van special effects over de hele wereld. Bij ons besteld u deze confetti shooter al vanaf 1 shooter. Bekijk ook eens onze staffelprijzen om zo gebruik te kunnen maken van onze kwantiteitskortingen. Bent u geïnteresseerd in meer dan 60 confetti kanonnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat

MagicFX confetti kanonnen; koning onder de feestartikelen

Het gebruik van confetti dateert al uit de 19de eeuw. Ook toen werd er confetti gebruikt om feestelijke gebeurtenissen net wat meer kracht bij te zetten. Tegenwoordig is het niet anders; om het verwende uitgaanspubliek tevreden te kunnen stellen moet u meer en meer gebruik maken van belevingsproducten en feestartikelen. De confetti shooter is dan ook een graag geziene gast op evenementen, festivals, bruiloften, etc. De 28cm confetti kanonnen zijn de kleinste kanonnen in het assortiment van MagicFX, deze worden dan ook veel gebruikt voor kleine tot middelgrote feestjes als bruiloften, bedrijfsfeesten en uiteraard in kleinere horecagelegenheden (tot 200-250 gasten).

Tip; deze mix van witte en zilveren confetti geeft een erg chique effect, vooral leuk te gebruiken als bruiloft gadget of voor een feestelijke jaarwisseling.

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Metallic confetti shooter wit & zilver
Metallic confetti shooter wit & zilver
Kleine confetti shooters kopen MagicFX
Kleine confetti shooters kopen MagicFX

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 5.4
1 10 9.1 2889
10 10