De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch confetti kanon 50cm geel

MagicFX elektrische confetti cannons kopen tegen de laagste prijs van Nederland! Deze confetti kanonnen zijn niet weg te denken uit ieder populair festival!

Tegenwoordig draait alles om beleving. Het uitgaanspubliek is gewend geraakt om non-stop geprikkeld te worden door vuurwerk, confetti, CO2 effecten, streamers, led foam sticks, vlammen, etc. Veel van deze effecten zijn bedacht en gecreëerd door MagicFX.MagicFX staat wereldwijd bekend vanwege zijn hoge innovatieve karakter en kwalitatief hoogstaande special effects. De producten en effecten van MagicFX verzorgen het Wow-effect onder uw gasten, zorgen ervoor dat er filmpjes worden geplaatst op social media kanalen en geven uw gasten een reden om nog lang na te praten over uw event. Wij combineren de kwaliteit van MagicFX met de laagste prijsgarantie van De Horeca Bazaar!

Elektrische confetti shooters kopen tegen de laagste prijs!

Het gebruik van confetti is al eeuwen oud. Al vanaf de 19de eeuw werd confetti gebruikt om vieringen extra kracht bij te zetten. Tegenwoordig is het gebruik van confetti alleen maar groter geworden. Echter zien we ook een verandering; losse confetti heeft in veel gevallen plaats gemaakt voor confetti cannons en elektrische confetti cannons. Het effect van confetti cannons is nog groter dan het gebruik van normale confetti; door de enorme druk waarme de confetti uit de shooter gedrukt wordt, creëert echt een hoogtepunt op de avond. Deze 40cm elektrische confetti shooter wordt veel gebruikt voor in de horeca of tijdens evenementen en festivals. Voor bruiloften, bedrijfsfeesten of winkelopeningen maakt men doorgaans vaker gebruik van de handheld confetti kanonnen.

Elektrische confetti shooters kopen kan al vanaf 1 shooter. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een grote hoeveelheid gele elektrische confetti kanonnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
7.15