De Horeca Bazaar

Witte ballonnen - Metallic - 87cm

Prachtige witte mega ballonnen voor uw bruiloft! Gegarandeerd voor de laagste prijs.

Ballonnen zijn ondertussen dé populairste decoratie voor iedereen die ook maar iets te vieren heeft. Naast onze normale kleuren hebben we ook een groot aantal grote mega ballonnen toegevoegd aan ons assortiment. Zo kunt u naast onze kleine ballonnen, ook genieten van deze enorme ballonnen die voor allerlei doeleinden gebruikt kunnen worden.

Metallic mega ballonnen voor iedereen

Er veel vraag naar deze soort ballonnen van uit de evenementenorganisaties. Zo zie je namelijk vaak dat ballonnen gebruikt worden op grote evenementen om de bezoekers mee te vermaken. Het geeft namelijk een heel spectaculair effect wanneer de ballonnen het publiek in worden gegooid en zo het hele evenementen terrein rond gaan. Dit formaat ballonnen is ook leuk om naast het podium in een tros te hangen voor een extra decoratief effect.

Metallic witte ballonnen op uw bruiloft

Deze mega metallic witte ballonnen zijn natuurlijk ook zeer geschikt om te gebruiken bij een trouwerij. Een trouwerij is immers een van de mooiste gebeurtenissen in het leven. En precies om die reden wil je natuurlijk groots uitpakken. Laat het dan niet liggen als het gaat om de decoratie. Zo hebben wij bij De Horeca Bazaar ook wit&zilver confetti shooters om het feest helemaal compleet te maken. Nog een voorbeeld om de eindigen met een knaller? Vul de ballon met witte losse confetti en laat de ballon knappen.

Ballonnen decoratie bij De Horeca Bazaar

Bestel nu je ballonnen decoratie bij De Horeca Bazaar, wij kopen onze ballonnen direct in bij onze bron. Zo creëren wij een schaalvoordeel, dit betekent dat het voordelig is voor onze klanten. Zo hanteren wij namelijk ook onze laagste prijs garantie, als u hetzelfde product namelijk ergens anders goedkoper vindt. Dan passen wij direct onze prijzen aan. De ballonnen zitten per 1 stuk verpakt, maar bekijk gerust onze staffelprijzen voor grotere bestellingen. Bestelt u onze producten voor 18:00 uur, dan heeft u het de volgende dag in huis
(Nederland & België).

Meer info
Minder info

Nog 100 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2906

Goede prijs en kwaliteit Alles verliep makkelijk bij bestellen

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

Witte ballonnen - Metallic 87cm
Witte ballonnen - Metallic 87cm

Wij gebruiken cookies

Balloonia
EUR 2030-01-01 4.07
1 10 9.1 2906
9 10