De Horeca Bazaar

MagicFX losse confetti wit - 1kg

Confetti is de absolute sfeermaker in horeca en op evenementen! Ook is deze losse confetti tegen de laagste prijs garantie!

Wit
Al onze confetti, confetti shooters en special FX zijn afkomstig van MagicFX. MagicFX is wereldwijd de grootste speler op het gebied van belevingsproducten, speciale effecten en vooral dus confetti effecten. De Horeca Bazaar streeft ernaar om kwaliteit te bieden tegen een scherpe prijs en dat is wat we dan ook doen. Deze zakken losse confetti is ideaal te combineren met onze andere producten van MagicFX.

Onze confetti is al vanaf 1kg te verkrijgen. Let echter ook op onze kwantiteitkortingen; nog meer confetti tegen een nog scherpere prijs!

MagicFX confetti; horeca gadget, festival gadget en feestartikel in een


De confetti van MagicFX is populair over de hele wereld en voor ver uiteenlopende doeleinden in te zetten. Confetti is ideaal op grote evenementen en festivals. Echter wordt confetti ook erg veel gebruikt in de horeca, op bedrijfsfeesten, tijdens feestelijke (winkel)openingen, op bruiloften, etc. Al het bovenstaande hebben een ding gemeen; er moet iets gevierd worden. Bezorg uw gasten het WOW-effect met onze MagicFX confetti.
1 10 1742
9.1
1742 Beoordelingen
"Goede service
Voor onze school hadden we als kerstcadeau voor de kinderen kerstmutsen besteld. Na testen bleken er wat stuk. Via contact met de klantenservice is het prima opge..."