De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Witte ballonnen - 60cm

Tover je ruimte om tot een prachtige kamer met deze grote ballonnen!

Ballonnen, samen met slingers en confetti het meest bekende feestartikel op elk feest! Vroeger hingen ze tijdens je verjaardag aan de muur en aan de slingers, en knalde er soms eentje kapot. Tegenwoordig zijn de ballonnen van stevig latex gemaakt en zullen ze niet snel kapot gaan. Zeker deze grote ballonnen van 60cm deze zijn nog steviger gemaakt, deze ballonnen kunnen dus wel tegen een stootje!. Dit maakt ze dan ook perfect voor festivals, grote evenementen maar ook voor kleinere feestjes vanwege de maat. Perfect om in het publiek te werpen tijdens een event!

Grote witte ballonnen voor een knallend feest!

Ook onze witte grote ballonnen kunnen gevuld worden met helium. Met onze helium tank kan je ongeveer twee grote ballonnen van 60cm vullen met helium. Maar omdat ze zo groot zijn kan je natuurlijk ook de helft vullen met helium en de helft met lucht. Hierbij zullen ze gewoon gaan zweven, alleen iets minder lang dan wanneer de ballonnen volledig gevuld zijn met helium. Voor grote partijen en feesten is het ook mogelijk helium tanks af te laten leveren bij u op locatie.

Grote witte ballonnen voor de laagste prijs!

Je bent altijd verzekerd van de laagste prijs bij De Horeca Bazaar. Vind je een product tóch ergens anders goedkoper dan passen wij onze prijs aan! Wanneer we de laagste prijs garanderen, dan moeten we dit natuurlijk ook nakomen. Door deze producten grootschalig in te kopen zorgen wij voor enorme schaalverschillen. Daardoor betaald u nooit te veel, voor 18:00 besteld betekend de volgende werkdag in huis!

Nog 148 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
2.75