De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Gebroken witte ballonnen - Rond - 30cm

Deze ballonnen zijn zeer geschikt voor een ballonnenboog of als helium ballonnen!

Iedereen heeft wel eens gebruik gemaakt van ballonnen. Het is niet voor niets dat ballonnen al sinds jaar en dag bovenaan het lijstje staan wanneer er een feestelijke gebeurtenis op de agenda staat. Wanneer men ballonnen ziet, denkt men direct aan gezelligheid, aan een feestje! Onze kwalitatief hoogstaande ballonnen zijn geschikt voor ieder type event!

Wie maken gebruik van deze prachtige ballonnen?

Zoals gezegd maakt iedereen in zijn leven weleens gebruik van ballonnen. Dit betekent automatisch dat ballonnen ook zeer breed inzetbaar zijn; van verjaardagsfeest tot mega festival en van bruiloft tot winkelopening. Ballonnen zijn altijd een goed idee! Vanwege de professionele aard van onze ballonnen worden ze ook veel gebruikt voor ballonnenbogen, ballonnenpilaren en als helium ballonnen. De prachtige ivoren kleur geeft een klassieke, chique tint aan uw event! Zeker met behulp van de mooie ballonnen!

Ballonnenbogen en ballonnenpilaren

Onze ballonnen zijn gemaakt met de hoogste standaarden, ook mbt de latex. Dat is de reden dat onze ballonnen ook zeer in trek zijn bij ballonnendecoracteurs en andere partijen die professioneel aan de slag gaan met de ballonnen. De meer ronde vorm zorgt ervoor dat deze ballonnen ook zeer geschikt zijn voor het maken van een ballonnenboog of ballonnenpilaar; een prachtig welkom bijvoorbeeld in uw nieuw te openen winkel!

Ballonnen tegen de laagste prijs van Nederland!

Wij zijn zeer trots op ons ruime assortiment ballonnen dat wij aanbieden. Wij bieden echter niet alleen het breedste assortiment ballonnen aan, we bieden ze ook nog eens aan tegen de laagste prijs van Nederland! Hoe dat kan, komt vanwege twee redenen; ten eerste kopen wij de ballonnen direct in bij de fabrikant. Ten tweede kopen wij de ballonnen in zeer grote aantallen in om verdere schaalvoordelen te creëren.
Een bijkomend voordeel van het zeer grootschalig importeren van deze professionele ballonnen is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag uw ballonnen online kopen = de volgende werkdag al bij u in huis!

Nog 125 set op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
12.34