De Horeca Bazaar

Lichtblauwe ballonnen - 28cm

Goedkope ballonnen kopen doe je bij De Horeca Bazaar!

Ze zijn ondertussen al onmisbaar, van een klein feestje zoals een verjaardag tot een groot festival, overal vind je de ballonnen terug. Ballonnen zijn namelijk de bekendste en meest gebruikte vorm van decoratie voor feestjes en andere evenementen. Wij hebben daarom ook nieuwe ballonnen aan ons assortiment toegevoegd, zoals deze licht blauwe feestballon. De ballonnen zijn van een zeer professionele kwaliteit en geschikt om te vullen met helium. De ballonnen hebben de traditionele ovale ballon vorm.

Wie bestellen deze goedkope feestballonnen voornamelijk?

Dit formaat ballonnen is vooral populair bij particulieren die ballonnen kopen voor op een verjaardagsfeestje en daarbij de ballonnen gebruiken als decoratie. Ook zijn de ballonnen zeer geschikt voor het gebruik in de horeca. Of bijvoorbeeld bij een bruiloft of ander kleinschalig evenement waar de ballonnen worden opgelaten, dat ziet er namelijk erg spectaculair uit wanneer er massaal een groot aantal ballonnen de lucht in wordt gelaten. Naast horeca eigenaren, particulieren en andere evenementen verkopen we onze ballonnen aan winkeleigenaren die ze vervolgens door verkocht worden. Vul ze met helium, hang ze aan de ballongewichtjes en klaar is kees.

Goedkope ballonnen populair bij festival organisatoren

Ballonnen zijn de laatste tijd ook zeer populair bij verschillende festival organisatoren. Zo worden ze bijvoorbeeld gebruikt om een enorme partij ballonnen het publiek in te gooien. Ook worden de feestballonnen vaak gebruikt bij een ingang om een mooie ballonnenboog te creëren. Stel je eens voor dat als er duizenden bezoekers allemaal over en weer gooien met ballonnen. En wat vervolgens een aanzicht dat creëert naar uw bezoekers en de buitenwereld, op dit moment worden namelijk massaal foto's gemaakt die vervolgens weer worden gedeeld op social media, dit zorg voor extra promotie voor uw evenement.

Licht blauwe ballonnen, gewoon bij De Horeca Bazaar

Ook bij De Horeca Bazaar hebben wij nu goedkope ballonnen van top kwaliteit toegevoegd aan ons assortiment. Zo kunt u bij ons veel ballonnen in verschillende kleuren en maten bestellen tegen een vaste lage prijs. Doordat wij onze producten direct bij de producent inkopen creëren wij een prijsvoordeel voor onze klant, zo hanteren wij onze vaste lage prijs. De ballonnen zitten per 25 stuks verpakt. Als u onze goedkope ballonnen voor 18:00 uur besteld, heeft u uw bestelling morgen in huis! (Nederland & België)

Meer info
Minder info

Nog 271 pakken op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

Licht blauwe helium ballonnen
Licht blauwe helium ballonnen

Wij gebruiken cookies

Balloonia
EUR 2030-01-01 2.19
1 10 9.1 2908
10 10