De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Ronde stickers met eigen logo - 7 cm doorsnee

Laat een ronde sticker bedrukken met je eigen logo of design!

Promotionele uitingen zijn altijd erg belangrijk geweest. Maar in het uitgaansleven geldt dat natuurlijk helemaal. Het is natuurlijk erg belangrijk om zichtbaar te zijn bij je doelgroep. Voor horeca en evenementen is er lange tijd geweest dat er vooral werd gewerkt met de traditionele promotionele uitingen: flyers, posters en her en der wat banners. Hoewel deze manieren van promotie nog steeds veelvuldig gebruikt worden, komen er ook nieuwe manieren van promoten op; denk aan de bedrukte katoenen canvas tassen, bedrukte zonnebrillen en andere promotionele producten. Wat we de laatste tijd erg vaak tegenkomen; de bedrukte stickers met daarop het eigen logo van de zaak, het festival of van uw entertainment act!

Bedrukte stickers; zeer effectieve en efficiënte vorm van reclame!

Stickers met eigen logo of eigen opdruk zijn een zeer effectieve en efficiënte manier van reclame maken! De stickers zijn relatief goedkoop in de aanschaf en zijn makkelijk weg te plakken. Vanwege het feit dat je zelf de keus hebt waar, door wie en hoe je de stickers weg laat plakken, kun je de reclame precies toespitsen op de doelgroep die je voor ogen hebt.
We zien steeds vaker festivals, evenementen en entertainment acts die gebruik maken van de sticker met eigen opdruk. Voor deze branches is het natuurlijk perfect om zelf te kunnen bepalen waar je zichtbaar bent! Deze sticker heeft een doorsnee van 7cm.

Stickers met eigen opdruk tegen de scherpste prijzen!

Zoals gezegd zijn stickers een effectieve en efficiënte manier om de naamsbekendheid van je act, horecagelegenheid of festival te vergroten. Wij bieden deze bedrukte stickers van 7cm doorsnee aan tegen zeer scherpe prijzen. Met onze scherpe staffelprijzen is het zeer interessant om grotere oplages te bestellen om zo de kostprijs per bedrukte sticker nog lager te houden.

Aanleveren:

- Zonder snijlijnen
- Met een veiligheidsmarge van 4mm

Op voorraad! Levering binnen maximaal 8 werkdagen!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
63.86