De Horeca Bazaar

glitter make-up stiften - groen

Groene glitter make-up pennen voor de feestdagen en festivals!

GROENE GLITTER STIFTEN VOOR FEESTEN EN PARTIJEN

Waar muziek en een drankje vroeger genoeg waren, is het tegenwoordig voor festivalorganisatoren belangrijk om te blijven vernieuwen. Naast het gebruiken van opblaasdieren en foamsticks hebben festivals tegenwoordig van alles om het publiek te prikkelen. De glitter make-up past perfect in het rijtje van deze spectaculaire festival producten!

GLITTER MAKE UP VOOR DE LAAGSTE PRIJS VAN NEDERLAND

Buiten het gebruik van de glitter make-up door feestgangers en festivalbezoekers, is de UV make-up vaak in combinatie met met deze glitter paintliners, ook regelmatig gebruikt voor kinderfeesten, carnaval en zelfs foto shoots voor tijdschriften, het is tenslotte een erg opvallende manier van versiering. Kortom; geschikt voor een hoop verschillende doeleinden!

GLITTER MAKE-UP VAN DE HORECA BAZAAR

De nieuwste toevoeging binnen ons assortiment; glitter make-up, word rechtstreeks geïmporteerd uit Engeland, waar de producten getest zijn op gebied van kwaliteit en veiligheid. Door direct in te kopen bij de fabrikant blijft het distributiekanaal zo kort mogelijk, waardoor de prijs voor de eindgebruiker een stuk voordeliger is. De Horeca Bazaar biedt de glitter make-up stiften aan voor de laagste prijs van Nederland!

Meer info
Minder info

Nog 15 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle
Make-up stiften glitter groen
Make-up stiften glitter groen
glitter groene make-up stiften
glitter groene make-up stiften
groene glitter make-up stiften
groene glitter make-up stiften

Wij gebruiken cookies

Moon Creations
EUR 2030-01-01 4.13
1 10 9.1 2908
10 10