De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

glitter make-up stiften - groen

Groene glitter make-up pennen voor de feestdagen en festivals!

GROENE GLITTER STIFTEN VOOR FEESTEN EN PARTIJEN

Waar muziek en een drankje vroeger genoeg waren, is het tegenwoordig voor festivalorganisatoren belangrijk om te blijven vernieuwen. Naast het gebruiken van opblaasdieren en foamsticks hebben festivals tegenwoordig van alles om het publiek te prikkelen. De glitter make-up past perfect in het rijtje van deze spectaculaire festival producten!

GLITTER MAKE UP VOOR DE LAAGSTE PRIJS VAN NEDERLAND

Buiten het gebruik van de glitter make-up door feestgangers en festivalbezoekers, is de UV make-up vaak in combinatie met met deze glitter paintliners, ook regelmatig gebruikt voor kinderfeesten, carnaval en zelfs foto shoots voor tijdschriften, het is tenslotte een erg opvallende manier van versiering. Kortom; geschikt voor een hoop verschillende doeleinden!

GLITTER MAKE-UP VAN DE HORECA BAZAAR

De nieuwste toevoeging binnen ons assortiment; glitter make-up, word rechtstreeks geïmporteerd uit Engeland, waar de producten getest zijn op gebied van kwaliteit en veiligheid. Door direct in te kopen bij de fabrikant blijft het distributiekanaal zo kort mogelijk, waardoor de prijs voor de eindgebruiker een stuk voordeliger is. De Horeca Bazaar biedt de glitter make-up stiften aan voor de laagste prijs van Nederland!

Nog 16 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
4.13