De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Glitter make-up stiften - goud

Gouden glitter make-up stiften voor een fantastische feest outfit!

VOOR WIE ZIJN DE GLITTER MAKE-UP STIFTEN?

Festivalbezoekers en alle andere soorten feestgangers zijn vast bekend met de nieuwste trend op het gebied van versiering en outfits; Glitter make-up! Tijdens carnaval, koningsdag, en eigenlijk op zo’n beetje elke feestdag zijn de glitter make-up stiften onmisbaar. Mensen willen zich graag onderscheiden van de menigte en hoe kan dat beter dan met deze glitter paintliners.

HOE WERKEN DE GOUDE GLITTER MAKE-UP STIFTEN?

Het is een make-up stift die erg gemakkelijk valt toe te passen op de huid. De dop van de make-up stift voorkomt het uitdrogen van het product en hierdoor blijft de kwaliteit optimaal. Vaak worden de glitter paintliners gebruikt in combinatie met al onze andere glitter producten zoals bijvoorbeeld de gouden glitter nagellak of gouden glitter eyeliner.

DE BESTE KWALITEIT GLITTER MAKE-UP VOOR DE LAAGSTE PRIJS

Wij van De Horeca Bazaar zijn erg blij met deze nieuwe toevoeging aan ons assortiment. We zijn constant bezig met het vernieuwen van ons assortiment om zo bij te kunnen blijven met de constant vernieuwende festivaltrends. De glitter make-up stiften worden door ons geïmporteerd uit Engeland, direct bij de fabrikant, hierdoor blijft ons distributiekanaal kort en kunnen we de laagste prijs van Nederland garanderen! Alle glitter make-up stiften zijn gekeurd en voldoen aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen. Bestel je de glitter make-up stiften vandaag voor 18:00? Zijn ze de volgende dag al in huis.

Nog 46 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
4.13