De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Glitter make-up stiften - blauw

Prachtige glitter make up om uw feestelijke outfit helemaal compleet te maken!

GLITTER MAKE-UP; VOOR WIE IS HET?

Op de festivals van tegenwoordig zie de meest opvallende dingen, waar je je gasten vroeger tevreden kreeg met een drankje en een DJ zie je tegenwoordig dat de opblaasdieren en foamsticks die door het publiek heen vliegen, onmisbaar zijn geworden. Bij De Horeca Bazaar hebben we glitter make-up aan ons assortiment toegevoegd omdat deze perfect in het rijtje van festival producten valt waarmee de festivalbezoeker de optimale beleving heeft. Het prikkelen van de bezoeker is een van de belangrijkste factoren op een festival, daarvoor is dit product perfect geschikt!

GLITTER MAKE-UP VOOR FESTIVALS EN EVENEMENTEN

De glitter make-up is een erg nieuw en uniek concept waarmee mensen zich onderscheiden in de uitgaansmenigte. Ook is het erg populair op glow en color gerelateerde evenementen de nieuwste glitter make-up te combineren met UV body glitter en andere glow of led producten zoals bijvoorbeeld glowsticks!

BLAUWE GLITTER PAINTLINERS KOPEN BIJ DE HORECA BAZAAR

Het is zeker niet onbelangrijk om te vermelden dat onze glitter make-up cosmetisch gekeurd is en voldoet aan alle veiligheidseisen. Al de glitter producten die we sinds kort in het assortiment hebben worden geïmporteerd uit Engeland, we bestellen de producten direct bij de fabrikant om zo de laagste prijs van Nederland te kunnen hanteren.

Slechts 12 stuks in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
4.13