De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Glitter make-up stiften - rood

Nieuwste rage; glitter make-up pennen om uw outfit helemaal compleet te maken!

GLITTER MAKE-UP VOOR FESTIVALS EN EVENEMENTEN

Het is erg trending om tegenwoordig zo opvallend mogelijk te verschijnen op een festival of ander evenement. Daarom hebben we bij De Horeca Bazaar met trots deze glitter make-up toegevoegd aan ons assortiment! Niet alleen op festivals en evenementen is dit de nieuwe trend, ook modeshows, visagisten en kinderfeesten zijn erg bekend met deze producten. Vaak word in combinatie met UV make-up een prachtig effect gecreëerd omdat het glow in de dark effect erg goed samengaat met de glitter make-up. Deze rode glitter make-up stiften zijn ook erg geschikt voor LED/glow thema feesten.

HOE GEBRUIK IK DE GLITTER PAINTLINERS PRECIES?

De paintliners zijn erg makkelijk aan te brengen op de huid en zijn ook makkelijk weer te verwijderen met water en zeep. Alle producten zijn getest en voldoen aan alle eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Meestal worden met feestdagen en evenementen het meest gebruik gemaakt van bijvoorbeeld deze rode glitter paintliners, als je tijdens het WK, EK of Koningsdag de zilveren glitter paintliner en blauwe glitter paintliner combineert met de rode variant, kun je een mooie glitter versie van de Nederlandse vlag creëren.

GLITTER MAKE-UP; GEGARANDEERD DE LAAGSTE PRIJS VAN NEDERLAND

Omdat De Horeca Bazaar direct inkopen doet bij de fabrikant is het distributiekanaal erg kort, de tussenhandelaar word overgeslagen waardoor de marges hoog zijn. Deze marges kunnen we vervolgens weer teruggeven aan onze relaties. Op deze manier kan De Horeca Bazaar de glitter make-up aanbieden voor de laagste prijs van Nederland. De producten worden geïmporteerd uit Engeland. Bestel je de glitter make-up stiften vandaag voor 18:00? Zijn ze de volgende dag al in huis.

Nog 16 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
4.13