De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Glitter make-up stiften - zilver

Prachtige zilveren glitter make-up stiften maken iedere feest outfit compleet!

ZILVEREN GLITTER MAKE-UP STIFTEN VAN DE HORECA BAZAAR

Tijdens feestdagen, festivals, themafeesten en zelfs kleine privéfeesten zie je het tegenwoordig steeds vaker, versiering en outfits die je zo gek niet kan bedenken! Op festivals is het al een langere tijd zo dat alleen de muziek met een drankje erbij de klus niet meer gaat klaren, allerlei producten zoals foamsticks en opblaasdieren zijn te vinden in de feestmenigte en daar blijft het niet bij. De laatste trend op het gebied van feesten en festivals is daarom ook toegevoegd aan ons assortiment; Glitter make-up stiften! Deze glitter cosmetica is de perfecte manier om uw gasten te prikkelen en het echte feestgevoel zo goed mogelijk over te brengen.

ZILVEREN GLITTER MAKE-UP STIFTEN VOOR FEESTEN EN FESTIVALS

De Horeca Bazaar is constant bezig met het vernieuwen van het assortiment om de simpele reden dat horeca en festival trends constant veranderen. Met deze prachtige glitter make-up zullen uw gasten de beleving van het feest nog mooier ervaren!

GLITTER MAKE-UP VOOR DE LAAGSTE PRIJS VAN NEDERLAND

De glitter make-up stiften van De Horeca Bazaar komen af van Paintglow, en worden door ons rechtstreeks geïmporteerd bij de producent in Engeland. Door de tussenhandelaar weg te laten en het distributiekanaal kort te houden, weten we de glitter make-up stiften, samen met onze andere glitter make-up producten, aan te bieden voor de laagste prijs van Nederland!
Bestel je de glitter make-up stiften vandaag voor 18:00? Zijn ze de volgende dag al in huis.

Nog 30 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering
Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
4.13