De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Glitter lippenstift - blauw

Blauwe glitter lippenstift; DE festivalrage van nu!

VOOR WIE IS DE BLAUWE GLITTER LIPSTICK?

De blauwe glitter lipstick van De Horeca Bazaar is een van de nieuwste toevoegingen aan ons assortiment. Omdat we altijd opzoek zijn naar nieuwe en innovatieve feestartikelen en trends bij festivalbezoekers. Het is tegenwoordig een heel karwei om jezelf te kunnen onderscheiden van een grote feestende festival menigte, maar met deze glitter lipstick moet dat geen enkel probleem meer zijn. Ook voor dagen zoals koningsdag of internationale sportwedstrijden is het erg leuk om de blauwe glitter lipstick de combineren met de rode glitterlipstick en de zilveren glitter lipstick om een glitterende versie van de Nederlandse vlag te maken, ook is het erg leuk te combineren met onze blauwe ledhoedjes.

HOE WERKT DE BLAUWE GLITTER LIPSTICK?

De blauwe glitter lipstick is erg gemakkelijk aan te brengen en werkt net als elke andere lippenstift. De glitter lipstick zal direct nadat het is aangebracht meteen het spectaculaire glitter effect geven. Het is erg leuk om je outfit aan te passen aan een thema en de glitter lipstick kan in combinatie met onze andere glitter cosmetica wonderen verrichten op het gebied van versieringen en verkleden.

DE GLITTER LIPSTICK VAN DE HORECA BAZAAR

De Horeca Bazaar is altijd opzoek naar de nieuwste trends op het gebied van uitgaan en evenementen, dat is ook de reden van het toevoegen van deze trending glitter cosmetica. De glitter lipstick en andere glitter make-up word rechtstreeks geïmporteerd bij de producent in Engeland, hierdoor kunnen we u de laagste prijs van Nederland aanbieden. Alle glitter en glow cosmetica van De Horeca Bazaar is cosmetisch gekeurd en voldoet aan alle gestelde eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Bestel je de glitter lipstick voor 18;00? Dan zijn ze de volgende dag al in huis!

Nog 31 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
3.51