De Horeca Bazaar

Wegwerp poncho - Oranje

Wegwerp regenponcho tegen de laagste prijs van Nederland

Heb jij je uiterste best gedaan om een super vet event te regelen in de frisse buiten lucht maar blijkt het die dag te gaan regenen? Super balen natuurlijk! bied de mensen een van deze wegwerp poncho's aan om droog te blijven tijdens het evenement. op deze manier zullen mensen veel langer blijven en krijgen het niet koud door doorweekte kledingstukken. In Nederland is het weer niet altijd even best, zelfs in de zomer kan het weer nog erg onvoorspelbaar reageren. Dus wanneer je twijfelt aan het weer op de dag van jouw festival is het een grote kans dat mensen eerder weg zullen gaan, voorkom dit met deze super handige oranje wegwerp poncho! Altijd slim om een plan-B plan te hebben! Deze oranje goedkope wegwerp poncho's passen goed in het thema van koningsdag! Nog meer aankleding nodig voor koningsdag? neem een kijkje naar onze oranje foamsticks en oranje confetti shooters voor de ultieme ervaring op jouw festival of feest! Geen koningsdag? we verkopen ook de transparante wegwerp poncho.

Heb deze goedkope regenponcho's altijd achter de hand!

Zoals al eerder gezegd is het weer nogal onvoorspelbaar in ons kikkerlandje. Wanneer je op het begin van de week naar de weersverwachting kijkt voor vrijdag kan het er erg goed uit zien, maar op de dag zelf erg slecht uitpakken. Door deze onzekerheid is het erg verstandig om een back-up plan te hebben voor het geval dat het weer toch een ommekeer maakt. Heb je de wegwerp poncho's uiteindelijk toch niet nodig? Dat is natuurlijk een goed teken geweest, maar misschien heb je dan een beetje spijt dat je ze gekocht hebt. Niet nodig! Onze regenponcho's zijn ontzettend goedkoop dus maar een kleine investering, daarbij kan je ze bij je volgende evenementen nog achter de hand houden.

Oranje wegwerp poncho's tegen de laagste prijs van Nederland!

Deze handige uniseks wegwerp regenponcho met capuchon zal je nergens anders goedkoper tegenkomen! De Horeca Bazaar garandeert je namelijk altijd de laagste prijs voor jouw feestartikelen. Dit kunnen wij garanderen omdat we zó grootschalig bij onze fabrikant inkopen dat we veel inkoopvoordelen creëren. Daarbij resulteert dit grootschalig inkoop doen in een grote voorraad. En dat zorgt er weer voor dat we altijd snel kunnen leveren!

Meer info
Minder info

Nog 1250 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2880

Super Enorm mooie dingen ontvangen goede service en vriendelijk personeel.

Bekijk alle
oranje wegwerp regenponcho
oranje wegwerp regenponcho
wegwerp poncho
wegwerp poncho

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 0.58
1 10 9.1 2880
8 10