De Horeca Bazaar

Wegwerp poncho - Roze

Roze wegwerp poncho tegen de laagste prijs van Nederland!

Wanneer je een festival plant heb je natuurlijk geen idee wat het weer gaat doen die dag. Het is erg vervelend wanneer er zoveel tijd en geld in een evenement gestoken is en het die dag gaat regenen. Vaak krijgen mensen het koud van natte kleren of ergeren zich aan hun natte kleren wanneer het begint te regenen tijdens een evenement. Om te voorkomen dat mensen vroegtijdig het evenement zullen gaan verlaten, heeft De Horeca Bazaar goedkope wegwerp regenponcho's in het assortiment opgenomen. De regen poncho's zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: transparant, oranje en deze roze wegwerp poncho. Deze roze wegwerp poncho is bijvoorbeeld goed te gebruiken bij de pride in Amsterdam of Roze Maandag! Ook leuk voor de pride en roze maandag: roze foam sticks en roze confetti shooters!

Goedkope wegwerp poncho's everen uw organisatie uiteindelijk geld op!

Hoe dan, hoor ik u vragen; heel simpel! Geen een organisatie is enthousiast wanneer ze geld uitgeven aan wegwerp poncho's voor hun gasten. Het betekent dat de weersverwachtingen niet best zijn en dat is een tegenvaller voor het aankomende event. Echter is dit een financieel risico dat je als (buiten) evenement organisatie in Nederland in dient te calculeren. De uitgaven die u doet aan onze goedkope wegwerp poncho's kunt u zien als een kleine verzekering tegen het slechte weer. Zo is er niets schadelijker dan uw buiten event dan gasten die volledig doorweekt zijn, vooral de kleding dan. Dit droogt de gehele dag niet meer op en dit zorgt bij irritatie bij de gast. Wanneer ze al niet naar huis gaan, drinken ze sowieso een stuk minder. Het is namelijk bewezen dat elke graad lichaamstemperatuur van invloed is op het drinkgedrag van mensen; hoe warmer, des te meer drankconsumptie. Onze goedkope wegwerp poncho's verkleinen het effect van negatieve weersinvloeden dus op uw evenement of festival!

De goedkoopste roze wegwerp poncho's van Nederland

Wij bieden deze regen poncho's aan tegen de laagste prijs van Nederland. Door deze extreem lage prijzen hoef je ook niet bang te zijn dat je ze uiteindelijk niet hoeft te gebruiken. Het is altijd een goed idee om deze wegwerp poncho achter de hand te hebben. Wanneer het die dag toch droog blijkt te blijven, kan je ze altijd nog bewaren tot je volgende event! Onze laagste prijsgarantie komen wij altijd na, wanneer er ergens anders de roze regen poncho goedkoper blijkt te zijn, passen wij direct de prijs aan en matchen wij het verschil bij de klant.

Meer info
Minder info

Nog 2573 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2880

Super Enorm mooie dingen ontvangen goede service en vriendelijk personeel.

Bekijk alle
roze wegwerp poncho verpakt
roze wegwerp poncho verpakt
roze wegwerp poncho
roze wegwerp poncho

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 0.58
1 10 9.1 2880
8 10