De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Vingerlampjes - Multicolor

LED ringen zijn een van de meest populaire LED feestartikelen!

Onze beleving van sfeer en beleving is zeer snel aan het veranderen. Waar we voorheen nog geprikkeld werden door leuke muziek, wat knipperende lichtjes en een gezellig gevulde kroeg, daar ligt de standaard inmiddels een stuk hoger. Mede door de enorme opkomst van grootschalige festivals en evenementen wordt de ondergrens, maar ook de verwachtingen, steeds hoger gelegd. Gasten verwachten non stop te worden geprikkeld, dit zit hem in de enorme decors, danseressen, DJs, maar zeker ook de feestartikelen die steeds meer en grootschaliger ingezet worden. Denk aan led foam sticks, ballonnen, confetti kanonnen en bijvoorbeeld de overbekende glow sticks. Echter zijn ook de led ringen een steeds meer gezien feestartikel in horeca en op evenementen.

Voor wie zijn deze multicolor vingerlampjes?

Onze multicolor vingerlampjes worden voornamelijk verkocht aan horeca en evenementen, daar is ons assortiment dan ook op gericht. Echter kan iedereen gebruik maken van ons brede assortiment led feestartikelen; denk daarbij bijvoorbeeld aan verjaardagsfeestjes, openingen van een winkel, maar zeker ook bruiloften. Overal waar een feestje gemaakt moet worden zijn onze led ringen een absolute toegevoegde waarde. Vooral in de schemering of in het donker vormen deze led ringen een absoluut WOW-effect! Er zitten 100 led ringen in een verpakking; 25 rode, 25 groene, 25 blauwe en 25 witte! En met multicolor zit je altijd goed! zo hebben we nog meer multicolor producten in ons assortiment, zoals de welbekende LED Foam sticks multicolor of de multicolor led ijsblokjes.

Hoe werken deze led vingerlampjes?

Deze leuke led gadgets zijn enorm makkelijk te gebruiken! De led ringen zijn voorzien van een batterijtje, een siliconen bandje en een aan- uit knopje waarmee je de led ring ook weer uit kan zetten. Met het siliconen bandje is de led ring heel eenvoudig om de vinger te doen. Met deze multicolor vingerlampjes kunt u om vier van uw vingers een ander kleur lichtje dragen waardoor u een erg mooi effect creëert. In feite kunt u dan uw eigen lichtshow verzorgen met uw vingers!

multicolor vingerlampjes; gegarandeerd de laagste prijs van Nederland!

De Horeca Bazaar biedt u niet alleen het leukste en breedste assortiment feestartikelen van Nederland, wij bieden het ook nog eens aan met de laagste prijsgarantie! Hoe wij dit kunnen garanderen? Heel simpel! Wij kopen onze feestartikelen en andere feestbenodigdheden direct in bij de fabriek. Wij doen dit ook nog eens dusdanig grootschalig dat we enorme inkoopvoordelen kunnen realiseren. De marges die wij verdienen vanwege de schaalvoordelen, geven we vervolgens weer terug aan onze klanten. Aan u dus! Een bijkomend voordeel van het grootschalig importeren van onze producten, is dat we al onze (led) feestartikelen uit voorraad kunnen leveren en zo onze 24-uurs service kunnen garanderen. Uw vingerlampjes online kopen voor 18:00 uur = de volgende werkdag al bij u in huis!

Slechts 2882 set in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
1.15