De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Vingerlampjes - Blauw

Gegarandeerd de goedkoopste led ringen van Nederland!

De blauwe vingerlampjes zijn ultieme party gadget om een een onvergetelijk feest neer te zetten. Met de led ringen maakt uw publiek zijn eigen lichtshow! Het moment dat alle handjes de lucht ingaan met daaraan de led ring zal een zeer groots effect geven. De led ringen werden voorheen veel gebruikt als festival gadget. tegenwoordig worden de led ringen ook ingezet op kleinere feestjes, in horecagelegenheden, op bruiloften, etc. Uiteraard is de blauwe led ring uitermate geschikt om een kleur thema extra kracht bij te zetten of in combinatie met uw blauwe huisstijl. Een voorbeeld daarvan zijn de blauwe ballonnen van 130cm.

Bauwe vingerlampjes kopen!

Door de brandende led ring in de ballon te bevestigen krijg je een zelfgemaakte led ballon. Uiteraard zijn led ballonnen ook direct te bestellen. Echter de led ring is in elk formaat ballon te stoppen. Zo maak je je eigen mega led ballon. Bij aanvragen boven de 2000 blauwe vingerlampjes maken we graag een offerte op maat voor u. De Horeca Bazaar biedt de led ring aan tegen de laagste prijs van Nederland! Ook leuk zijn onze shotglaasjes transparant blauw - 2,5cl!

Nog 4385 set op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
1.15