De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

LED waxinelichtjes - Blauw

Blauwe kaarsen met LED verlichting van De Horeca Bazaar!

Ons uitgaansleven is de afgelopen jaren drastisch verandert. Waar we voorheen vooral gericht waren op horecagelegenheden en discotheken, daar zijn nu de grootschalige festivals en evenementen bijgekomen. De afgelopen 5-10 jaar is er een bijna onophoudelijke stortvloed van nieuwe events over ons heen gekomen en deze lijkt nu langzaam aan stil te vallen. Nu zien we dat horeca en festivals prima langs elkaar kunnen bestaan. Wat in de afgelopen jaren steeds duidelijker is geworden, is het belang van beleving en entertainment. Zoals met onze blauwe glowsticks, gasten vinden het geen probleem om geld uit te geven, maar verwachten daar ook wel iets voor terug. Enkel wat geluid en wat sfeerverlichting is niet meer genoeg om uw gasten te vermaken. Bij sfeer en beleving mogen deze prachtige led kaarsen ook zeker niet ontbreken. De led theelichtjes zijn een van onze absolute hardlopers.

Led theelichtjes en led kaarsen voor iedere gelegenheid!

Onze led waxinelichtjes zijn geschikt voor letterlijk iedere gezellige gelegenheid! Van privé feestjes tot tuinfeesten en van bruiloften tot knusse horecagelegenheden. De led theelichtjes vormen bijna een must have voor een gezellige avond. Het warme, flikkerende licht van de led kaarsen bootsen het effect van echte waxinelichtjes prachtig na. Waar echte waxinelichtjes een gevaar vormen in horecagelegenheden of tijdens privé feestjes; daar zijn deze led kaarsen DE oplossing voor dat probleem. Dat is ook de reden dat deze led theelichtjes een van onze absolute hardlopers is! De blauwe led kaarsen zijn prachtig te combineren wanneer de huisstijl van uw horecagelegenheid blauw is of het thema van de avond gericht is op blauw. Ook blauwe led ijsblokjes komen goed van pas. Wij bieden verschillende kleuren led theelichtjes aan zodat u de led kaarsen perfect kan combineren met iedere gelegenheid!

Led kaarsen tegen de laagste prijs van Nederland!

Onze led theelichtjes vormen niet alleen een onderdeel van het leukste assortiment feestartikelen dat wij aanbieden, we bieden ze ook nog eens aan tegen de allerlaagste prijs van Nederland! Dat zeggen we niet alleen, dat garanderen we ook! Wij kopen deze mega populaire led kaarsen direct bij de fabrikant in en doen dat ook nog eens mega grootschalig. Op deze manier creëren we dubbele inkoopvoordelen op deze blauwe led waxinelichtjes en deze voordelen geven we weer terug aan u als klant. Een bijkomend voordeel van het zeer grootschalig inkopen van de led theelichtjes is dat we de blauwe led kaarsen altijd uit voorraad kunnen leveren; vandaag voor 18:00 uur uw blauwe led theelichtjes kopen = de volgende werkdag al bij u in huis!

Nog 134 pakken op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
14.64