De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

LED waxinelichtjes - Wit

Witte LED theelichtjes, ofwel led kaarsen, de goedkoopste van Nederland! Vandaag uw led kaarsen online bestellen is morgen al bij u in huis!

Ons uitgaansleven is de afgelopen jaren enorm veranderd. Grootschalige events en festivals zijn als paddenstoelen uit de grond geschoten. Nu lijkt de rust een beetje wedergekeerd en lijkt de groei van deze evenementen enigszins tot bedaren te zijn gekomen. We zien dat ook grootschalige festivals af en toe proberen terug te keren naar het sfeervolle, naar het kleinere. We merken bovendien dat beleving en entertainment veel belangrijker zijn geworden dan jaren terug. Gasten vinden het niet erg om geld uit te geven, maar willen dan vervolgens wel waar voor hun geld. Led kaarsen vormen een prachtig voorbeeld van producten die enorm aan populariteit hebben gewonnen en zijn niet meer weg te denken uit ons assortiment. Deze witte led theelichtjes zijn bovendien onze absolute hardloper!

Witte led theelichtjes, ofwel led kaarsen, een must have voor uw gelegenheid!

Deze witte led theelichtjes geven een zee mooi gezellig wit licht. Deze led kaarsen zijn uiteraard ongevaarlijk, het gebruik van de led waxinelichtjes wordt dan ook zeer aangemoedigd door brandweer en overheid. Op deze manier kunt u het knusse, gezellige effect van waxinelichtjes creëren met deze led variant van de theelichtjes. Waar kleine kroegjes al erg lang deze led kaarsjes ontdekt heeft. Daar merken we dat ook grootschalige festivals steeds vaker een knus effect willen creëren en dat kan haast niet beter dan met deze prachtige led kaarsen! Wat vaak gecombineerd word met witte led ballonnen en witte foam sticks.

Deze led waxinelichtjes zijn ook erg populair bij onze particuliere klanten!

Niet alleen horeca en festivals slaan onze led theelichtjes massaal in, ook onder particulieren zijn de led kaarsen ongekend populair. Zo kunt u denken aan feestjes bij u thuis, waar u wel deze gezellige sfeer wil creëren, maar niet het risico wil lopen met bijvoorbeeld kleine kindjes. Onze led theelichtjes zijn dan uiteraard de ultieme uitkomst! Daarnaast worden de led theelichtjes enorm grootschalig ingezet op bruiloften en andere vieringen. Het sfeervolle witte licht zorgt ervoor dat de led kaarsen altijd een toegevoegde waarde zijn voor de sfeer!

Led theelichtjes voor gegarandeerd tegen de laagste prijs van Nederland en België!

Wij bieden onze led waxinelichtjes aan in een breed aantal kleuren. Veel belangrijker nog is dat wij de laagste prijs garanderen op al onze led theelichtjes! Dat zeggen we niet alleen, we maken het ook waar! Wij importeren onze led theelichtjes enorm grootschalig uit Azië, en creëren hiermee dubbele inkoopvoordelen op de inkoop van onze led kaarsjes. De marges die wij hiermee extra creëren op de inkoop van onze led kaarsen, geven we weer terug aan onze klanten in de vorm van de laagste prijsgarantie!
Een bijkomend voordeel van het enorm grootschalig inkopen van deze led theelichtjes is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Uw led kaarsen online kopen voor 18:00 uur = de volgende werkdag al bij u in huis!

Nog 85 pakken op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering
Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
14.64