De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

LED waxinelichtjes - Multicolor

LED kaarsen en LED theelichtjes kopen met de laagste prijsgarantie! De LED kaarsen geven direct veel sfeer aan de omgeving!

Ons uitgaansleven is het afgelopen decennium drastisch veranderd. Waar we voorheen vooral de kroegen en discotheken indoken, daar zijn de festivals en grootschalige evenementen inmiddels als paddenstoelen uit de grond geschoten. Er leek geen eind te komen aan de enorme groei in festivals en evenementen, echter lijkt de grootste golf inmiddels achter ons en lijken horeca en evenementen/festivals prima langs elkaar te kunnen bestaan. Discotheken zijn, helemaal in Nederland, erg uitgedund. Een van de belangrijkste dingen die we geleerd hebben is dat beleving en sfeer enorm belangrijk zijn voor een uitgaansgelegenheid of festival. Gasten willen geprikkeld en vermaakt worden, non stop entertainment is het devies. Wij proberen de handvatten te geven om dit succesvol te doen. Onze led theelichtjes en led kaarsen zijn om deze reden ook ongekend populair onder onze relaties. Deze vallen goed samen met onze multicolor led ijsblokjes en glow sticks.

Led kaarsen en led theelichtjes; voor iedere gelegenheid een goed idee!

Zoals aangegeven richten wij ons met onze feestartikelen, en dus ook met deze led kaarsen, op horeca en evenementen. Iedereen wil de knusse sfeer van waxinelichtjes in de aak, echter is dat niet altijd in lijn met de wensen van de gemeente of de eisen van de brandweer. Daarom zijn deze led kaarsen en led waxinelichtjes zo enorm populair in horecagelegenheden. Deze multicolor variant van de led kaarsen zorgt, op een rustige manier, voor een uniek afwisselend effect. Echter zijn het niet alleen de horecagelegenheden die zeer veelvuldig gebruik maken van onze led kaarsen en led theelichtjes. Onze led theelichtjes zijn namelijk enorm populair onder de particulieren kopers. Denk aan feestjes thuis waar kleine kinderen rondlopen. Je wil dan niet het gevaar van echte waxinelichtjes, dan biedt deze led variant waxinelichtjes natuurlijk de ultieme uitkomst! Ook voor bruiloften zijn deze multicolor led theelichtjes enorm populair.

Led waxinelichtjes en led kaarsen tegen de laagste prijs van Nederland!

De Horeca Bazaar biedt u het leukste en breedste assortiment feestartikelen en feestdecoratie van Nederland. Daar blijft het echter niet bij; wij bieden het ook nog eens aan tegen de allerlaagste prijs van Nederland, dat garanderen we! Wij kopen de led theelichtjes en led kaarsen enorm grootschalig in, direct bij de fabrikant. Op deze manier creëren we dubbele schaalvoordelen bij inkoop van de led kaarsen. De marge die we hiermee extra creëren, geven we terug aan onze klanten in de vorm van de laagste prijsgarantie.
Een bijkomend voordeel van het grootschalig inkopen van onze led kaarsen is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Uw led theelichtjes kopen voor 18:00 uur vandaag = de volgende dag al bij u in huis!

Nog 105 pakken op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
14.64