Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

LED ijsblokjes - Rood

Creëer een fantastische sfeer met deze rode led ice cubes!

Beschrijving

Wij van De Horeca Bazaar zijn altijd bezig met het selecteren van nieuwe producten voor horeca en evenementen. Met name vernieuwing in het assortiment van onze LED producten vinden we erg belangrijk, omdat het een enorm groeiende markt is. Het is natuurlijk niet gek dat de markt groeit in dit soort producten, ze zijn erg populair vanwege de beleving die mensen steeds meer opzoeken wanneer ze opstap zijn. Er is geen betere manier om mensen te prikkelen dat met onze led producten zoals bijvoorbeeld; foamsticks, glowsticks, maar natuurlijk ook; de nieuwe led ice cubes!

Vanwege de constante innovatie in de led producten branche hebben ook wij van De Horeca Bazaar sinds kort deze nieuwe artikelen toegevoegd. De led ijsblokjes waren erg populair en daarom zijn er ook enkele nieuwe kleuren bijgevoegd in het assortiment.

Waarvoor zijn de led ijsblokjes?

De led ijsblokjes zijn om te beginnen erg goed te gebruiken voor particulieren als versiering voor speciale gelegenheden. De led ijsblokjes zijn echter een product dat voornamelijk veel gebruikt word in de horeca ter decoratie. Ook bruiloften met een origineel concept en andere evenementen of speciale gelegenheden maken vaak gebruik van dit unieke product.

hoe werken de led ijsblokjes?


De ice cubes met led verlichting werken volledig automatisch, er zitten 2 kleine sensoren op het blokje, wanneer deze in contact worden gebracht door bijvoorbeeld contact met water, zorgt het ervoor dat het blokje automatisch op zal lichten. Wanneer de sensoren weer droog zijn en dus geen contact meer hebben zullen de ijsblokjes uit zichzelf weer uitgaan en zijn de led ijsblokjes uiteraard weer klaar voor hergebruik.

led ijsblokjes van De Horeca Bazaar voor de allerlaagste prijs!

De nieuwste kleurvarianten van de led ijsblokjes zijn, net als alle andere producten uiteraard, aangeboden voor de allerlaagste prijs van Nederland. Niet alleen de prijs maar ook de kwaliteit van de ijsblokjes zijn erg goed, ze kunnen worden hergebruikt en hoeven niet te worden opgeladen. De reden dat wij deze led ijsblokjes voor een dermate lage prijs aan kunnen bieden is vanwege onze bulkinkoop. Naast onze bulkinkoop speelt onze inkoop ook een grote rol, deze doen we namelijk rechtstreeks bij de fabrikant. Bestel de led ijsblokjes vandaag voor 15:00 en u heeft ze de volgende dag al in huis!

Details

Deze led ijsblokjes hebben de volgende eigenschappen:

- De led ijsblokjes hebben de afmetingen van 2,5x2,5x2,5cm
- Deze led ijsblokjes bevatten rode led lichtjes
- Geven een constant rood licht
- De led ijsblokjes zijn per 12 verpakt
- Onze led ijsblokjes zijn enkel decoratief van aard
- Zeer geschikt om een ijs emmer of karaf water prachtig mee op te lichten
- De ijsblokjes bevatten sensoren welke automatisch geactiveerd worden bij gelijktijdig contact (bijv in water)
- Led ijsblokjes met de laagste prijsgarantie

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.