De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

LED ijsblokjes - Rood

Creëer een fantastische sfeer met deze rode led ice cubes!

Wij van De Horeca Bazaar zijn altijd bezig met het selecteren van nieuwe producten voor horeca en evenementen. Met name vernieuwing in het assortiment van onze LED producten vinden we erg belangrijk, omdat het een enorm groeiende markt is. Het is natuurlijk niet gek dat de markt groeit in dit soort producten, ze zijn erg populair vanwege de beleving die mensen steeds meer opzoeken wanneer ze opstap zijn. Er is geen betere manier om mensen te prikkelen dat met onze led producten zoals bijvoorbeeld; LED foam sticks, glowsticks, maar natuurlijk ook; de nieuwe led ice cubes!

Vanwege de constante innovatie in de led producten branche hebben ook wij van De Horeca Bazaar sinds kort deze nieuwe artikelen toegevoegd. De led ijsblokjes waren erg populair en daarom zijn er ook enkele nieuwe kleuren bijgevoegd in het assortiment.

Waarvoor zijn de led ijsblokjes?

De led ijsblokjes zijn om te beginnen erg goed te gebruiken voor particulieren als versiering voor speciale gelegenheden. De led ijsblokjes zijn echter een product dat voornamelijk veel gebruikt word in de horeca ter decoratie. Ook bruiloften met een origineel concept en andere evenementen of speciale gelegenheden maken vaak gebruik van dit unieke product.

hoe werken de led ijsblokjes?

De ice cubes met led verlichting werken volledig automatisch, er zitten 2 kleine sensoren op het blokje, wanneer deze in contact worden gebracht door bijvoorbeeld contact met water, zorgt het ervoor dat het blokje automatisch op zal lichten. Wanneer de sensoren weer droog zijn en dus geen contact meer hebben zullen de ijsblokjes uit zichzelf weer uitgaan en zijn de led ijsblokjes uiteraard weer klaar voor hergebruik.

led ijsblokjes van De Horeca Bazaar voor de allerlaagste prijs!

De nieuwste kleurvarianten van de led ijsblokjes zijn, net als alle andere producten uiteraard, aangeboden voor de allerlaagste prijs van Nederland. Niet alleen de prijs maar ook de kwaliteit van de ijsblokjes zijn erg goed, ze kunnen worden hergebruikt en hoeven niet te worden opgeladen. De reden dat wij deze led ijsblokjes voor een dermate lage prijs aan kunnen bieden is vanwege onze bulkinkoop. Naast onze bulkinkoop speelt onze inkoop ook een grote rol, deze doen we namelijk rechtstreeks bij de fabrikant. Bestel de led ijsblokjes vandaag voor 18:00 en u heeft ze de volgende dag al in huis!

Nog 397 set op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
15.06