De Horeca Bazaar

Shotglaasjes fluoriserend blauw - 2,5cl

De goedkoopste fluoriserende blauwe shotglaasjes 2,5cl van Nederland en België!

Fluoriserende shotglaasjes passen helemaal in deze tijd. Het uitgaanspubliek is steeds meer verwend geraakt door de opkomst van festivals en andere evenementen. Naast de praktische en economische voordelen van deze borrelglaasjes is het fluoriserende shotglas een ware party gadget! Deze shotglazen geven licht in een blacklight en zijn dus letterlijk een eyecatcher. De hard plastic shotglaasjes zijn ideaal voor glow in the dark feestjes,Oktoberfest themafeesten of gewoon in een horecagelegenheid met blacklight. Verras uw gasten met deze unieke shotglaasjes en blauwe foam sticks en onderscheid u van de concurrentie. Deze bijna onbreekbare borrelglaasjes zijn overigens ook erg leuk voor thuis in de kast.

Efficiënte borrelglaasjes

Onze shotglazen zijn niet alleen uniek en mooi voor het oog; ze zijn ook nog eens erg praktisch. Zoals gezegd zijn deze fluoriserende shotglaasjes gemaakt van het haast onbreekbare polycarbonaat. Hierdoor zijn de shotglazen aan het eind van de avond gewoon van de grond te rapen en te hergebruiken voor de volgende feestavond. Zit u meer te denken aan producten voor eenmalig gebruik? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar onze blauwe American red cups, deze kleurt prachtig samen met de shotpulletjes. Het shotpulletje (zoals het glaasje ook vaak genoemd wordt vanwege zijn karakteristieke design) heeft een inhoud van 2,5cl. De shotglaasjes zijn bij De Horeca Bazaar verkrijgbaar voor de laagste prijs van Nederland en al vanaf 50 stuks te bestellen.

Unieke borrelglaasjes kopen doet u bij De Horeca Bazaar!

Meer info
Minder info

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

Shotglaasjes transparant - 2,5cl

De goedkoopste shotglaasjes van de Benelux! Bestel je transparante shotglaasjes 2,5cl vandaag online en je hebt ze morgen al in huis!

Shotglaasjes transparant 2,5cl
Op voorraad!
Vanaf
0,38
Per stuk
Bekijken
Shotglaasjes fluoriserend blauw 2,5cl
Shotglaasjes fluoriserend blauw 2,5cl
Shotglaasjes fluoriserend blauw 2,5cl kopen
Shotglaasjes fluoriserend blauw 2,5cl kopen
Goedkope shotglaasjes fluoriserend blauw 2,5cl
Goedkope shotglaasjes fluoriserend blauw 2,5cl
Shotglaasjes fluo blauw 2,5cl online kopen
Shotglaasjes fluo blauw 2,5cl online kopen

Wij gebruiken cookies