Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Luchthoorn

Deze luchthoorn zorgt zeker voor de ultieme sfeer in jouw kroeg of evenement!

Beschrijving

De luchthoorn is een enorm populair product bij voetbalwedstrijden en ander sportevenementen. De luchthoorn maakt lekker veel lawaai en zorgt voor veel energie op de tribune. En die energie is natuurlijk erg belangrijk! Want zonder deze energie van al die mensen, is de beleving vele malen minder. Hoe meer energie er aanwezig is op de tribune, hoe betere beleving de supporters er aan over houden. En die beleving geeft vervolgens weer goede herinneringen aan de wedstrijd!

Het belang van de beleving door de luchthoorn bij horecagelegenheden

Zoals hierboven al uitgelegd, is de beleving op een evenement misschien wel het belangrijkste wat er is! Dit koppelt namelijk een gevoel bij een herinnering, en zodra deze herinnering een goed gevoel opwekt is de kans groot dat mensen snel terugkeren. Dat is natuurlijk wat je wilt hebben! Daarom is een luchthoorn ook een perfecte sfeertoevoeging in kroegen en cafés. Stuur een enthousiaste barman de bar op met deze luchthoorn en laat hem een feestje bouwen. Gegarandeerd dat zijn energie overslaat op jouw gasten! Nog meer sfeer toevoegen in je kroeg? Neem een kijkje naar onze confetti kanonnen en LED foamsticks.

De luchthoorn van De Horeca Bazaar

De luchthoorn van De Horeca Bazaar is de goedkoopste luchthoorn die zich op de markt bevindt! Dit komt namelijk omdat we al onze klanten áltijd de laagste prijsgarantie bieden op ál onze feestartikelen! Maar hoe kunnen wij onze luchthoorn en andere feestartikelen zo laag aanbieden? Dit komt omdat we merendeel van onze feestartikelen rechtstreeks uit de fabriek halen en importeren. Door dit op grote schaal uit te voeren krijgen we ook weer grote schaalvoordelen op onze producten. Hierdoor kunnen wij onze producten weer tegen de laagste prijs aanbieden bij onze klant.

Details

De luchthoorn heeft de volgende eigenschappen:

- De luchthoorn dien je met de hand te bedienen door middel van een pomp
- De luchthoorn maakt een hard geluid
- Gebruik de luchthoorn niet in bijzijn van kinderen
- Bij bediening van de luchthoorn moet er altijd voldoende afstand worden gehouden van andere mensen
- De luchthoorn is verkrijgbaar tegen de laagste prijs van Nederland

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.