De Horeca Bazaar

Luchthoorn

Deze luchthoorn zorgt zeker voor de ultieme sfeer in jouw kroeg of evenement!

  • LET OP! Houd voldoende afstand van andere mensen en gebruik niet in het bijzijn van kinderen.

De luchthoorn is een enorm populair product bij voetbalwedstrijden en ander sportevenementen. De luchthoorn maakt lekker veel lawaai en zorgt voor veel energie op de tribune. En die energie is natuurlijk erg belangrijk! Want zonder deze energie van al die mensen, is de beleving vele malen minder. Hoe meer energie er aanwezig is op de tribune, hoe betere beleving de supporters er aan over houden. En die beleving geeft vervolgens weer goede herinneringen aan de wedstrijd!

Het belang van de beleving door de luchthoorn bij horecagelegenheden
Zoals hierboven al uitgelegd, is de beleving op een evenement misschien wel het belangrijkste wat er is! Dit koppelt namelijk een gevoel bij een herinnering, en zodra deze herinnering een goed gevoel opwekt is de kans groot dat mensen snel terugkeren. Dat is natuurlijk wat je wilt hebben! Daarom is een luchthoorn ook een perfecte sfeertoevoeging in kroegen en cafés. Stuur een enthousiaste barman de bar op met deze luchthoorn en laat hem een feestje bouwen. Gegarandeerd dat zijn energie overslaat op jouw gasten! Nog meer sfeer toevoegen in je kroeg? Neem een kijkje naar onze confetti kanonnen en LED foamsticks.

De luchthoorn van De Horeca Bazaar
De luchthoorn van De Horeca Bazaar is de goedkoopste luchthoorn die zich op de markt bevindt! Dit komt namelijk omdat we al onze klanten áltijd de laagste prijsgarantie bieden op ál onze feestartikelen! Maar hoe kunnen wij onze luchthoorn en andere feestartikelen zo laag aanbieden? Dit komt omdat we merendeel van onze feestartikelen rechtstreeks uit de fabriek halen en importeren. Door dit op grote schaal uit te voeren krijgen we ook weer grote schaalvoordelen op onze producten. Hierdoor kunnen wij onze producten weer tegen de laagste prijs aanbieden bij onze klant.

Meer info
Minder info

Nog 58 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle
luchthoorn toeter stadion
luchthoorn toeter stadion
toeter luchthoorn stadion
toeter luchthoorn stadion
luchthoorn feesttoeter
luchthoorn feesttoeter

Wij gebruiken cookies

Haza - Witbaard
EUR 2030-01-01 4.83
1 10 9.1 2908
10 10