De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Gastoeter

Blaas het dak eraf met deze gastoeter! Ideaal voor voetbalwedstrijden of als supporter!

Ben jij een enorm feestbeest en houd jij wel van een beetje lawaai? Dan is deze gastoeter echt iets voor jou! Met de gastoeter blaas je iedereen omver en creëer jij overal de beste energie! Ben jij supporter bij een voetbal wedstrijd? Dan kan deze gastoeter natuurlijk niet ontbreken! Juich jouw team aan op de goede manier: luid, vrolijk en vol met energie. En vooral energie is iets wat je zeker voor elkaar krijgt met deze gastoeter. Door jouw gejuich in combinatie met de gastoeter breng je jouw energie over op anderen en zorg je voor één groot feest!

De gastoeter in horecagelegenheden

Zoals hierboven al genoemd is, brengt de gastoeter dus erg veel energie over op het publiek. En niet alleen bij voetbalwedstrijden geeft deze gastoeter enorm veel energie aan het publiek, ook in horecagelegenheden is deze gastoeter een enorme sfeertoevoeger. En dat is wat je nodig hebt in je kroeg..... Sfeer! Want beleving is alles in het uitgaansleven, kroegen moeten blijven concurreren met grote evenementen zoals festivals om de zaak runnende te kunnen houden. Zo hebben kroegen steeds meer kleine sfeertoevoegingen zoals LED Foam sticks en Ijsfontein, om hun klant zoveel mogelijk beleving mee te geven op een avond.

De gastoeter kopen op bij De Horeca Bazaar

Wanneer je je gastoeter of andere feestartikelen koopt bij De Horeca Bazaar dan zit je altijd goed! Dit komt omdat wij onze klanten altijd de laagste prijsgarantie bieden op al onze feestartikelen, dus ook op deze gastoeter. Naast dat we dus altijd de laagste prijs van Nederland hebben, streven we ook naar een perfecte klanten service. Onze klanttevredenheid betekend alles voor ons, en dit is terug te zien in onze reviews! Met een gemiddeld cijfer boven de 9 (!!) door ruim 950 reacties op het onafhankelijke review platform "kiyoh". Dus heb je een vraag of opmerking? Bel ons gerust!

Nog 126 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2685
9.1
2685 Beoordelingen
"Top
Snelle levering, zeer tevreden."
9.62