De Horeca Bazaar

Festival zonnebril - Zwart

Zwarte zonnebril; ideaal voor buiten festivals en evenementen!

Festivalbrillen zijn een zeer belangrijk item voor iedere festivalganger. Dit is vaak het eerste waar men aan denkt als ze zich klaar moeten maken voor een leuk buitenfeestje. De festival zonnebril is veruit het meest populaire model zonnebrillen op festivals. Dit zwarte model is dan ook nog eens het meest populair onder de verschillende kleuren. Het mooie van dit "one size fits all" model is dat het zowel gedragen kan worden door mannen, als door vrouwen. Om uw festivalbril te laten matchen met uw verschillende outfits, maken de prijzen van De Horeca Bazaar het mogelijk om alle verschillende kleuren aan te schaffen voor de prijs waar je ergens anders slechts een bril voor kan kopen. De Horeca Bazaar biedt de laagste prijsgarantie op festival zonnebrillen! Deze vallen in de avond chique uit tussen een zee van zwarte ballonnen van 60cm en MagicFX handmatige confetti shooters van 28cm metallic goud. Ben je een echte opvaller tusseen de mensenmassa.

Goedkope festivalbrillen laten bedrukken

Niet alleen het festivalpubliek is gek op dit model zonnebril. Wij krijgen steeds vaker grote aanvragen vanuit festivalorganisaties en het bedrijfsleven in het algemeen om de zonnebrillen te laten bedrukken met bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Op deze manier krijgt u tegen lage kosten, veel exposure voor uw festival. Vraag naar de mogelijkheden om het pootje van de zonnebril te laten bedrukken met uw naam of logo, of zelfs de gehele brilglazen (via one-way vision bedrukking). Ook zijn onze festivalbrillen erg populair als merchandise item, op deze manier creëer je EN meer exposure voor uw merk (festival) EN zorgt voor dat extra omzetkanaal!

Meer info
Minder info

Nog 3601 stuks op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

Zwart
Zwart
Zonnebrillen bedrukken voor evenementen
Zonnebrillen bedrukken voor evenementen

Wij gebruiken cookies

De Horeca Bazaar
EUR 2030-01-01 1.8
1 10 9.1 2908
10 10