De Horeca Bazaar

Festival zonnebril - Blauw

Goedkope zonnebrillen als ultieme party gadget voor het festivalseizoen!

Bedrukte zonnebrillen bestellen festival Blauwe zonnebrillen bedrukt festivalbril
Zonnebrillen; we kunnen in de voorjaar en zomer niet zonder! We willen niet zonder! Vooral wanneer je naar een evenement gaat is de festival zonnebril een absolute must have! Dit model is by far het meest geziene model tijdens festivals en evenementen. Deze blauwe zonnebril is zowel geschikt voor dames als heren. Vanwege de lage prijs van onze party brillen kunt u alle kleuren kopen om zo altijd de ideale match te hebben met uw festival outfit. Bij De Horeca Bazaar bieden wij het zeer populaire model aan tegen de laagste prijs van Nederland. En deze festivalbrillen staan goed in combinatie met onze blauwe led ijsblokjes. Vindt u dit festival model ergens anders voor een lagere prijs, dan matchen wij deze lagere prijs en passen de prijs op onze webshop direct aan.

Bedrukte goedkope zonnebrillen als marketingtool of merchandise

Dit model party bril is niet alleen erg populair onder festivalgangers en het uitgaanspubliek, ook zijn ze erg in trek onder marketingexperts en event organisatoren. Zo zijn er mogelijkheden om het pootje van de bril te bedrukken of zelfs de glazen van de bril in zijn geheel te bedrukken (one-way vision) om nog meer op te vallen met uw bedrijf. U creëert dan letterlijk mobiele reclame voor uw onderneming. Verder worden onze festivalbrillen ook erg vaak gebruikt als merchandise tijdens festivals, concerten of evenementen. Laat uw onderneming ook opvallen in het donker met de blauwe led ballonnen! Op deze manier wordt het event echt als merk neergezet, komen uw gasten non-stop in aanraking met uw merk en is er ook de mogelijkheid om er extra inkomsten mee te genereren. Mensen willen deel uitmaken van uw event en u kunt dit faciliteren door gebruik te maken van de bedrukte producten van De Horeca Bazaar!

Bekijk ook onze staffelkortingen om uw bedrukte festivalbrillen nog effectiever in te zetten!
1 10 1649
9.1
1649 Beoordelingen
"Super service en snelle levering.
Super. Wilde op korte termijn bedrukte glaasjes. Er werd direct in mogelijkheden gedacht en snel afgehandeld. Echt klasse."
Ook iets voor jou?
Bedruk zonnebrillen met logo

Festival zonnebril - Wit

Goedkope witte festival zonnebrillen tegen de laagste prijs van Nederland!

Vanaf
0,68
Per stuk
Festival zonnebril Roze

Festival zonnebril - Roze

Bestel uw goedkope party zonnebrillen tegen gegarandeerd de laagste prijs van Nederland!

Vanaf
0,68
Per stuk