De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW
27 aug 2021 | Geschreven door:
Vacature, magazijn, logistiek, medewerker

Vacature: Wij zoeken een logistiek medewerker voor in ons magazijn!

Liempde is de natuurlijke habitat van de feestbeesten van De Horeca Bazaar. Naast De Horeca Bazaar beschikken wij ook nog over andere webshops zoals Oeteldonkstijl, Sneltest Kopen Online en Latona Blanket (nieuw). In ons mooie pand knallen we met een fantastisch jong team alle bestellingen er doorheen. Maar... we komen net wat handen te kort. Dit is dan ook gelijk de reden dat we naar jou op zoek zijn!

Wat ga je doen als logistiek medewerker?

Als logistiek medewerker ga je aan de slag op de logistieke afdeling binnen onze jonge en enthousiaste organisatie. Het bedrijf is binnen de e-commerce via verschillende kanalen actief binnen de horeca en evenementenbranche. Wij nemen je mee in de dagelijkse werkzaamheden van een logistiek medewerker. Je leert de uitvoering van verschillende taken binnen ons team in het magazijn, maar gaat daarnaast ook zelfstandig aan de slag.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
- Orders voorbereiden in ons systeem
- Orders picken in het magazijn
- Controles uitvoeren
- Binnenkomende en uitgaande goederen verwerken en controleren
- Voorraadbeheer

Beschik jij over de volgende vaardigheden?

- Je bent gedreven en leergierig
- Je beschikt over goed communicatief vermogen
- Je bent flexibel
- Samenwerken is voor jou geen probleem
- Logistieke kennis is een pré
- Een rijbewijs is een pré
- Je bent niet te goed in voetbal, wij moeten nog wel kunnen winnen in de pauzes :p

Wat biedt De Horeca Bazaar jou?

Wij bieden jou een leuke baan in een jong en gemotiveerde omgeving. Met een goede motivatie krijg jij de kans om jezelf te ontwikkelen binnen de logistieke branche en ons hechte team. Daarnaast zijn de uren bespreekbaar.

Heb jij interesse en denk je: 'ik zie mezelf hier wel rondrijden op de heftruck', of heb je uiteraard nog vragen, mail dan naar magazijn@dehorecabazaar.nl of bel +31 85 536 30 01. Hopelijk tot snel!

Schrijf een reactie