De Horeca Bazaar
28 jun 2019
Vacature, magazijnmedewerker, bijbaantje

Vacature magazijnmedewerker

Liempde is de natuurlijke habitat van de feestbeesten van De Horeca Bazaar. In het mooie pand zitten we met een fantastisch jong feestteam alle bestellingen er doorheen te knallen. Maar... we komen net wat handen te kort. De Horeca Bazaar groeit inmiddels zo snel dat we het zelf allemaal nog maar lastig bij kunnen houden. Dit is dan ook gelijk de reden dat we naar jou op zoek zijn! Ga jij ons helpen in het magazijn om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen? Lees hieronder even de punten door en denk je: hé verrek dat ben ik! Dan pas jij perfect in het team.
- Enthousiast
- Houd van humor
- Harde werker
- Minimaal 15 jaar
- Flexibel

Werkzaamheden

Je zult als magazijn medewerker van start gaan waarin je door de dag heen verschillende taken op je zult nemen. Mét een dik salaris natuurlijk! Want zeg nou zelf: Niemand heeft toch zin om tegen een hongerloontje wat vakken te gaan vullen in de supermarkt? Het liefste ben je veel beschikbaar op doordeweekse dagen en in de vakanties.

Voorbeelden van werkzaamheden:
- Orders picken
- Dagelijkse werkzaamheden voor de webshop
- Pallet zendingen voorbereiden
- Lossen van zeecontainers

Wil jij nog wat meer horen van dit geweldige bijbaantje? Neem dan gerust contact met ons op of solliciteer gelijk via het e-mailadres: Info@dehorecabazaar.nl of bel +31 85 536 30 01

Wij gebruiken cookies