Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Vacature magazijnmedewerker

Geschreven door: op 28 Jun 2019
Vacature, magazijnmedewerker, bijbaantje
Liempde is de natuurlijke habitat van de feestbeesten van De Horeca Bazaar. In het mooie pand zitten we met een fantastisch jong feestteam alle bestellingen er doorheen te knallen. Maar... we komen net wat handen te kort. De Horeca Bazaar groeit inmiddels zo snel dat we het zelf allemaal nog maar lastig bij kunnen houden. Dit is dan ook gelijk de reden dat we naar jou op zoek zijn! Ga jij ons helpen in het magazijn om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen? Lees hieronder even de punten door en denk je: hé verrek dat ben ik! Dan pas jij perfect in het team.
- Enthousiast
- Houd van humor
- Harde werker
- Minimaal 15 jaar
- Flexibel

Werkzaamheden

Je zult als magazijn medewerker van start gaan waarin je door de dag heen verschillende taken op je zult nemen. Mét een dik salaris natuurlijk! Want zeg nou zelf: Niemand heeft toch zin om tegen een hongerloontje wat vakken te gaan vullen in de supermarkt? Het liefste ben je veel beschikbaar op doordeweekse dagen en in de vakanties.

Voorbeelden van werkzaamheden:
- Orders picken
- Dagelijkse werkzaamheden voor de webshop
- Pallet zendingen voorbereiden
- Lossen van zeecontainers

Wil jij nog wat meer horen van dit geweldige bijbaantje? Neem dan gerust contact met ons op of solliciteer gelijk via het e-mailadres: Info@dehorecabazaar.nl of bel +31 85 536 30 01
Schrijf een reactie
Naam
E-mail
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.