De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Opblaas gitaar

Opblaasbare gitaar en andere opblaas instrumenten tegen de laagste prijs!

Feestartikelen zijn steeds belangrijker aan het worden in onze snel veranderende uitgaansomgeving. Waar discotheken verdwijnen, daar stomen grootschalige evenementen en festivals in sneltreinvaart op. De vraag vanuit het uitgaanspubliek verschuift, het uitgavepatroon onder jongeren verschuift. En dus ook verschuift de manier waarop je je gasten moet binden en moet prikkelen. Beleving en sfeer zijn tegenwoordig de kernwoorden en daar horen feestartikelen bij. Heel veel feestartikelen! Zelfs tegen de hitte hebben wij festival brillen!

Opblaas gitaar; opblaasbare feestartikelen zijn hot!

Zoals gezegd spelen beleving en sfeer een steeds belangrijkere rol in ons uitgaansleven. Feestartikelen die voor extra prikkels zorgen worden meer en meer ingezet om het publiek te enthousiasmeren. Opblaasbare feestartikelen zijn daar een belangrijk onderdeel van. Zo zie je dat DJs, MCs en andere artiesten steeds vaker opblaasdieren, strandballen, maar dus ook deze onwijs populaire opblaas gitaar en andere opbaasbare instrumenten gebruiken om het WOW-effect te creëren onder de feestgangers. Deze opblaas gitaar is letterlijk en figuurlijk het ideale instrument om uw publiek extra te prikkelen. Zoals de Kleine opblaas microfoons!

Opblaas gitaar tegen gegarandeerd de laagste prijs!

Wij verkopen deze opblaas gitaar, net als onze andere opblaasbare instrumenten, tegen de laagste prijs van Nederland! Hoe dat kan? Heel simpel! Wij kopen deze opblaas gitaar enorm grootschalig in, direct vanuit de fabriek. Vanwege de enorme inkoopvoordelen die wij hiermee creëren, kunnen wij garanderen dat we deze opblaas gitaar altijd aan kunnen bieden tegen de laagste prijs van Nederland en België!
Een bijkomend voordeel van het zeer grootschalig importeren van deze opblaas gitaar en onze andere opblaas instrumenten, is dat we ze ook altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag voor 18:00 uur uw opblaas gitaar online kopen = de volgende dag al bij u in huis!

9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"