De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Kleine opblaas microfoons

12 super leuke opblaaas microfoons die jouw feestje compleet maken!

Geef jij thuis een feestje en zoek je nog voor iets leuks en aparts om mensen te doen opkijken? Zoek niet verder! Met deze kleine opblaas microfoons geef jij de ultieme finishing touch! Leg de microfoons bij de sta tafels op je feestje en gegarandeerd dat mensen er mee aan de haal gaan. Je ziet vaak foto's voorbij komen van een meiden feest waar ze gekke dingetjes vast hebben of nepsnorren opgeplakt hebben. Ook zie je vaak deze kleine opblaas microfoons terug komen op de foto's. Ze geven net die kleine toevoeging om de foto helemaal af te maken!

De opblaas microfoons in gebruik

De kleine opblaas microfoons komen in een bundel van 12 geleverd. Deze bundel bevat verschillende kleuren, het is dus altijd maar een verrassing welke kleuren jij thuis gestuurd krijgt. Een verrassing op z'n tijd kan nooit kwaad toch! Deze bundel bevat dus 12 opblaas microfoons die via de onderkant opgeblazen kunnen worden. Het opblaas stuk van de opblaas microfoon sluit goed af en blijft de microfoon dus lang opgeblazen.

Opblaasinstrumenten bij De Horeca Bazaar

Niet alleen deze kleine opblaas microfoons zijn te koop bij ons, maar ook vele andere soorten opblaas instrumenten en opblaas dieren. Zo kan je bijvoorbeeld met een combinatie van allerlei inflatables, een ontzettend gaaf effect creëren op een festival door deze met z'n alle tegelijk in het publiek te gooien. Een grote investering is het zeker niet, want wij bieden al onze klanten de laagste prijsgarantie! Wat houd dit in? Onze prijzen van al onze producten zijn de laagste prijzen op de markt. Je zult dus nergens de zelfde feestartikelen goedkoper vinden.

Nog 14807 set op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
10.65