De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Opblaas trommel

Inflatables. Dé sfeermaker van je festival of feest!

Wat hoort er nou bij een festival? Muziek! En om muziek te maken heb je instrumenten nodig. Nu heeft de dj deze natuurlijk niet maar het is wel ontzettend leuk om tientallen opblaas instrumenten het publiek in te gooien voor die perfecte sfeer! Dan spelen er tenminste nog een aantal mensen op een instrument! Zo zie je ook vaak dat tijdens een lekker zonnig festival weertje de inflatables het publiek in worden gegooid om de crowd een beetje wat meer enthousiast te maken. En dat lukt! Vanaf het moment dat de inflatables het publiek in zijn, gaat het dak eraf. Houd je een festival in het donker? Dan zijn onze LED foamsticks de ideale sfeermaker voor jouw festival!

De opblaas trommel voor elk evenement!

Niet alleen op festivals zijn inflatables de laatste jaren enorm populair geworden. Ook op andere feesten zijn dit soort opblaas instrumenten goed te gebruiken! Zoals op je eigen verjaardag. Altijd leuk om met iets extra's aan te komen waar je gasten van opkijken. Wedden dat iedereen er mee aan de haal gaat! Daarnaast zijn de inflatables ook een erg goede toevoeging in de kroeg of club. Zo kan je je echt onderscheiden van de anderen. Dus zorg dus snel dat je een aantal van deze inflatables in huis haalt! Bijvoorbeeld deze opblaas trommel.

De Horeca Bazaar bied je de laagste prijsgarantie op je opblaas trommel!

Bij ons heb je altijd de laagste prijsgarantie! Dit kunnen wij garanderen omdat we direct zaken doen met de fabriek en dus geen tussenschakels ertussen hebben zitten. Dit wilt zeggen dat we al onze producten grootschalig vanuit de fabriek importeren naar Nederland. Dit zorgt voor grote schaalvoordelen en dus veel korting voor de klant!

Nog 248 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2832
9.1
2832 Beoordelingen
"Snelle levering, klantvriendelijk en goede kwaliteit
De bestelling werd super snel geleverd, de prijs en kwaliteit van de spullen zijn ook super goed en bij vragen word je heel..."
2.89