De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Opblaas gettoblaster

De Gettoblaster is terug! In een prachtige opblaasvariant

De gettoblaster is terug van weggeweest! Weet je nog? Vroeger met zo'n enorme box op je schouders naar het strand om daar even lekker te relaxend naar je favoriete nummers te luisteren. Tegenwoordig heb je hier gewoon een koptelefoon voor of een speaker. Maar! Dat wilt niet zeggen dat de gettoblaster verleden tijd is! Deze iconische speaker maakt zijn comeback bij de jeugd. En dit is dan ook de perfecte gelegenheid om deze fantastische opblaas gettoblaster het leven in te roepen. Wie wilt die nou niet opvangen tijdens een festival?

De Opblaas gettoblaster als geniaal marketing middel

Je zou in eerste instantie niet denken aan een perfect marketing middel wanneer je aan opblaas instrumenten denkt. Toch is het zo! Het moment dat deze inflatables het publiek in worden gegooid, gaan de mensen ermee aan de haal. Dit zorgt ervoor dat veel mensen met deze instrumenten op de foto gaan! En deze foto wordt dan weer op Instagram en Facebook gezet met daarin JOUW festival! Een en al promotie dus.

De opblaas gettoblaster en andere inflatables bij De Horeca Bazaar

Naast de opblaas gettoblaster verkopen we ook veel andere inflatables en feestartikelen! En allemaal tegen de laagste prijs van Nederland. Dus wanneer je opzoek bent naar nog meer van dit soort fantastische sfeermakers voor je festival? Neem dan een kijkje naar bijvoorbeeld de LED foamsticks of confetti kanonnen!

Nog 961 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
4.46