De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Red cups - Zwart

Stijlvolle zwarte red cups voor een feestje op niveau!

De American red cups zijn te koop in verschillende kleuren. Buiten de oorspronkelijke rode American red cups bieden wij ook oranje, blauwe en rode party cups aan! De red cups zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Ze zijn onmisbaar op thema feestjes, barbecues, verjaardagspartijen en natuurlijk studentenfeesten. Studenten gebruiken deze party cups vaak bij bierspelletjes zoals het bekende spel 'beerpong'. Dit Amerikaanse spel is over komen waaien van uit Amerika. Het bierspel is zo'n trend geworden dat er zelfs kampioenschappen voor plaats vinden. Als je hier nog niet goed genoeg voor bent, kan je natuurlijk je skills blijven oefenen op de American party's. Het is en blijft natuurlijk de vraag of je beter speelt met wat alcohol of juist niet? Dit laat ik aan jou over om te testen!

Zwarte party cups zijn het nieuwe zwart

Naast de populaire rode red cups bieden wij ook zwarte aan. Deze zwarte party bekers geven een chique en unieke touch aan je feestje. Je kan ze goed combineren met zwarte confetti uit een elektrische confetti kanon! De zwarte American red cups kunnen ook leuk gecombineerd worden met andere kleuren, zoals met de rode, oranje of blauwe party cups. Dit zal zorgen voor een feestelijk geheel.

De Horeca Bazaar is 'gewoon' de goedkoopste.

De Horeca Bazaar koopt haar producten in bij de directe bron. Doordat er geen tussenschakels aanwezig zijn tijdens het verkoopproces kunnen we jou de allerlaagste prijs bieden voor de American red cups! Zie je ergens anders deze stijlvolle zwarte red cups toch goedkoper? Bericht ons dan meteen, dan zullen wij onze prijs uiteraard direct aanpassen. Bestel je de zwarte American red cups vandaag voor 18:00 uur online, dan heb je ze morgen al huis. Dit geldt alleen voor verzending naar Nederland of België.

Slechts 1416 set in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2807
9.1
2807 Beoordelingen
"Fijne Communicatie en Proeflevering.
Communicatie uitstekend!"
2.96