De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Ronde stickers met eigen logo - 12 cm doorsnee

Laat een ronde sticker bedrukken met je eigen logo of design!

Promotie is een zeer belangrijk onderdeel voor horeca en evenementen. Helemaal nu de concurrentie groeit, is het belangrijk om zichtbaar te zijn. In onze branche zien we vaak posters en flyers voorbij komen, dat zijn van oudsher de meest belangrijke manieren van promotie. De laatste jaren is daar uiteraard online marketing bijgekomen. Ook bedrukte feestartikelen zitten enorm in de lift als het gaat om promotiewaarde: bedrukte trucker caps, bedrukte zonnebrillen, bedrukte katoenen tasjes, etc. Daarnaast zijn ook de stickers met eigen opdruk enorm in opkomst gekomen de laatste jaren in deze branche. Vandaar ook dat wij deze mega populaire bedrukte stickers hebben opgenomen in ons assortiment!

Stickers met eigen opdruk voor festivals, horeca en entertainment acts!

Vooral voor onze branche zijn deze promotionele stickers erg populair. De bedrukte stickers zijn een zeer effectieve en efficiënte manier van promotie. Ze zijn relatief goedkoop en kunnen makkelijk snel verspreid worden in het gebied dat u voor ogen heeft.
Stickers zijn "sneller" en goedkoper dan bijvoorbeeld posters en worden dan ook steeds vaker ingezet.

Stickers met eigen opdruk tegen de scherpste prijzen!

Wij bieden de bedrukte stickers aan in 3 verschillende varianten. Onze ronde stickers hebben een diameter van 7cm, 9,5cm en 12cm, dat zijn dan ook de meest gevraagde afmetingen voor deze bedrukte stickers. Wij bieden de bedrukte stickers ook aan tegen zeer scherpe prijzen en met enorme staffelkortingen!
Bent u geïnteresseerd in de bedrukte stickers in oplages groter dan 10.000 stuks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de scherpste offerte op maat!

Aanleveren:

- Zonder snijlijnen
- Met een veiligheidsmarge van 4mm

Op voorraad! Levering binnen maximaal 8 werkdagen!
1 10 2807
9.1
2807 Beoordelingen
"Fijne Communicatie en Proeflevering.
Communicatie uitstekend!"
104.1