De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Ronde stickers met eigen logo - 9,5 cm doorsnee

Ronde stickers met eigen full color opdruk voor jouw act of event.

Het promoten van uw horecagelegenheid, festival of entertainment act is natuurlijk erg belangrijk en dat zal niet veranderen. Wat wel veranderd is de manier waarop we reclame maken. Waar het voorheen vooral posters, flyers en banners waren, daar wordt nu natuurlijk ook veel gebruik gemaakt van online marketing. Naast de traditionele manier van promotie en online marketing zien we ook steeds vaker dat er promotionele feestartikelen ingezet worden zoals bedrukte trucker caps, bedrukte zonnebrillen, bedrukte katoenen tasjes, etc. Wat we de laatste jaren ook erg veel zien zijn de bedrukte stickers met eigen logo of merknaam.

Stickers met eigen opdruk voor uw festival of act!Stickers met een eigen opdruk zijn ontzettend populair. Waarom?! Omdat het een zeer effectieve en efficiënte manier van reclame kan vormen voor uw act, merknaam of festival. Met de bedrukte stickers kunt u redelijk eenvoudig op veel verschillende plaatsen zichtbaar zijn. U kunt vooral ook geografisch erg makkelijk bepalen waar u zichtbaar wil zijn en snel bekendheid op bouwen.
De stickers met eigen opdruk zijn relatief goedkoop en zijn erg makkelijk weg te plakken en snel te verspreiden. Dat is de reden dat stickers met eigen opdruk tegenwoordig zo populair zijn.

Stickers met eigen opdruk tegen de scherpste prijs!Zoals gezegd zijn bedrukte stickers en effectieve en efficiënte manier van promotie. Met onze scherpe staffelprijzen wordt het nog interessanter om gebruik te maken van de stickers met eigen logo voor uw merknaam, festival of entertainment act. Deze stickers hebben een doorsnee van 9,5cm en dat is ook bij ons de aanbevolen grootte voor de stickers.
Bent u nieuwsgierig naar de prijs voor een oplage boven de 10.000 bedrukte stickers? Neem dan gerust contact met ons op voor een offerte op maat!

Aanlevering sticker:Afmetingen totale bestand: 10,1*10.1cm
Diameter cirkel: 9,5cm
Veiligeheidsmarge: 4mm
Aanleveren zonder snijlijnen
PDF, AI of EPS bestand
Minimaal 300dpi
Optimaal is 356dpi / 140ppcm
Opmaken in CMYK

Op voorraad!
1 10 1947
9.1
1947 Beoordelingen
"altijd feest
fijne produckten , sfeerverhogend en gezellig"
71.2