De Horeca Bazaar

Fuchsia ballonnen - Metallic rond - 28cm

Knal roze ballonnen, vandaag besteld = morgen in huis!

De decoratieve ballonnen zijn van professionele kwaliteit maar worden niet alleen op professioneel gebied gebruikt, ook voor verjaardagen, vieringen en andere kleine evenementen gebruiken particulieren de ballonnen van De Horeca Bazaar om een event mooi aan te kleden. De professionele kant van de decoratieve ballon komt al snel uit op het sociale leven, uitgaan en vieringen is waar de ballon op zijn plek is. Jubilea, festivals en bruiloften zijn allemaal evenementen waar de decoratieve ballonnen vaak terug te zien zijn in de vorm van ballonnenbogen en ballonnenpilaren. Deze zijn prachtig in combinatie met onze multicolor 28cm feest ballonnen.

Decoratieve ballonnen voor festivals en andere evenementen!

Waar festivals vaak al gebruik maken van ballonnenbogen en ballonpilaren om de aandacht van bezoekers te trekken mag natuurlijk ook niet vergeten worden dat deze ballonnen ook perfect geschikt zijn om in het feestende publiek te gooien. Vaak worden de decoratieve ballonnen samen met de strandballen van De Horeca Bazaar in het publiek gegooid om de sfeer te verhogen, om de sfeer helemaal te optimaliseren gebruiken de mooiste festivals dan de confetti shooters om de bezoekers een dag te geven die ze niet snel zullen vergeten.

Meer info
Minder info

Nog 64 pakken op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle

Ook iets voor jou?

fuchsia decoratieve ballonnen
fuchsia decoratieve ballonnen

Wij gebruiken cookies

Balloonia
EUR 2030-01-01 15.06
1 10 9.1 2908
10 10