De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Gekleurde ballonnen - 28cm

Ballonnen bestellen in alle kleuren van de regenboog. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland. Ballonnen zijn de sfeermaker voor uw event!

Ballonnen zijn dé bekendste decoratie middelen voor elk feestje, dat weet toch iedereen? Wij hebben namelijk een groot aantal nieuwe ballonnen toegevoegd tot ons assortiment. Zo hebben wij ook een apart zakje met verschillende kleuren door elkaar toegevoegd aan ons assortiment. Dit zakje bevat bijvoorbeeld kleuren zoals rood, blauw, groen, en geel.

Ballonnen kopen voor uw verjaardagsfeestje

Deze ballonnen zijn ideaal om te gebruiken voor uw verjaardagsfeestje. In het zakje zitten in totaal 100 ballonnen en er zitten een groot aantal verschillende kleuren in. Deze ballonnen zijn van een zeer professionele kwaliteit en zijn ook geschikt om te dienen als helium ballonnen. Gebruik deze ballonnen decoratie om uw feestje of ruimte op te vrolijken. Doe ze ook eens aan onze ballonnenstokjes om uit te delen!

Ballonnen decoratie gebruiken bij het ballonnen oplaten

U kunt deze ballonnen door hun super sterke kwaliteit ook gebruiken om te vullen met helium. De gevulde helium ballonnen kunt u vervolgens gebruiken bij het oplaten van ballonnen of bij een ballonnen wedstrijd. Bij een ballonnen wedstrijd gaat het er om hoe ver een ballon komt, de winnaar met de ballon die van uit de verste plek wordt terug gestuurd wint. Er komt namelijk een kaartje aan de ballon te zitten die de vinder van de ballon vervolgens weer terug stuurt.

Gekleurde ballonnen kopen bij De Horeca Bazaar

Deze gekleurde ballonnen van super sterke kwaliteit koopt u bij De Horeca Bazaar. Wij zoeken namelijk een zo goedkoop mogelijke prijs, tegen een super goede kwaliteit. Wij kopen onze producten namelijk direct bij onze fabrikanten in. Vindt u het product elders goedkoper ? Dan passen wij direct onze prijzen aan! Bestelt u overigens onze producten voor 18:00 uur? Dan heeft u uw producten morgen nog in huis. (Nederland & België)

Slechts 269 pakken in voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
2.19