De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Baby roze ballonnen - 91cm

Prachtige grote ballonnen; eyecatcher bij een grootse babyshower!

Feestartikelen en feestdecoratie is erg belangrijk om de juiste sfeer te krijgen op een feestelijke bijeenkomst. Festivals, horecagelegenheden, verjaardagen, openingen, etc; iedere gelegenheid heeft behoeft aan zijn eigen party gadgets. Wel is het duidelijk dat feestartikelen en feestdecoratie een steeds belangrijkere plek innemen in onze uitgaanswereld. Het uitgaanspubliek raakt steeds meer verwend aan prachtige podia en perfecte decoratie....

Grote roze ballonnen; prachtige eyecatcher voor ieder event!

Grote ballonnen vallen prachtig samen met hoe er tegenwoordig gedacht wordt over feestdecoratie; less is more! Een aantal van deze grote ballonnen geven al een prachtig effect en vallen direct op, ook in grote hallen of enorme feesttenten. Gewone ballonnen zouden qua effect al snel wegvallen in de enorme ruimte, maar deze mega grote ballonnen zijn een ware eyecatcher voor uw publiek. Waar deze ballonnen de laatste jaren ook steeds vaker gebruikt worden, is om ze in het publiek te gooien. Vanaf het verhoogde podium worden de ballonnen het publiek ingegooid, vaak in combinatie met strandballen en opblaasdieren. Op deze manier vormen de grote ballonnen dus niet alleen feestdecoratie, maar worden ze ook ingezet als feestartikel! Samen met de prachtige lichtgevende roze led ballonnen.

Grote roze ballonnen tegen de kleinste prijzen van Europa!

Deze grote ballonnen zijn afkomstig uit de fabriek van Balloonia. Al onze ballonnen zijn van zeer hoge kwaliteit en daarom ook zeker geschikt als helium ballonnen. Ondanks de hoge kwaliteit van onze ballonnen, kunnen wij deze extreem grote ballonnen toch aanbieden met de garantie op de laagste prijs van Europa! Dat doen wij door enorm grootschalig in te kopen, direct vanuit de fabriek. Op deze manier creëren we inkoopvoordelen die we weer kunnen vertalen in de laagste prijsgarantie! Een bijkomend voordeel van het grootschalig inkopen van onze grote ballonnen, is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag uw grote ballonnen bestellen = de volgende dag al in huis!

Nog 193 stuks op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
3.45