De Horeca Bazaar

LED ballon roze

NIEUW: LED ballonnen bij De Horeca Bazaar. Gegarandeerd de goedkoopste van Nederland.

Led ballonnen lichtgevende ballonnen  (8 led ballonnen roze LED_Ballonnen
De ballonnen waren vroeger hip, zijn nog steeds hip en zullen altijd hip blijven. Ballonnen zijn het feestartikel waarbij mensen direct aan een feestelijke gelegenheid denken. Mensen worden direct vrolijk bij het zien van ballonnen. Sinds de sterke opkomst van de led feest gadgets hebben ook de ballonnen er aan moeten geloven. De led ballon is geboren. De led ballonnen geven licht in het donker en zorgen voor een nog sterker effect dan de traditionele ballon. Vooral in schemerige of donkere ruimtes is het een absolute aanrader om led-ballonnen in te zetten. Er zijn weinig feestartikelen die zo krachtig een gevoel uitdrukken als de led-ballonnen. Ook zijn deze ballonnen op ieder events een must: bruiloften, kinderfeestjes, feestelijk (bedrijfs)openingen, etc.

Lichtgevende led ballonnen kopen

Uw lichtgevende ballonnen online kopen kan al vanaf 5 led-ballonnen (een zakje). Vanaf een bestelling vanaf 800 zakjes led ballonnen, maken we erg graag een offerte op maat voor u.

Roze led ballonnen kopen doet u bij De Horeca Bazaar. Al uw feestartikelen tegen de laagste prijs van Nederland.

Tip: roze lichtgevende ballonen zijn erg populair voor babyshowers, kraamborrels en bruiloften. Het roze tintje wordt helemaal compleet met onze roze borrel glaasjes en roze confetti kanonnen en roze Hawaii kransen
1 10 1696
9.1
1696 Beoordelingen
"Top producten!
Groot fan van de ijsfonteinen. Ontzettend goede service!"
Ook iets voor jou?
Hawaii krans roze

Hawaii krans - Roze

Roze Hawaii slingers, de goedkoopste van Nederland! Bestel uw hwaii kransen vandaag nog online en u kunt morgen al beginnen met het feestje. 24-uurs-service

Vanaf
0,24
Per stuk
Goedkope lichtgevende glow sticks roze

Glowsticks - Roze

Populaire breaklights ofwel lichtgevende armbandjes, nu ook in roze. de glow sticks zijn een toegevoegde waarde voor ieder feestje, evenement of bruiloft.

Vanaf
0,05
Per stuk